EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 20.11.2021  /  Viihdekeskus Merisärkkä  /  Kalajoki

Suuri Pikkujoulu SHOW: Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani

Suuri Pikkujoulu SHOW: Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani Liput

Merisärkän Pikkujouluissa Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani!


Juhlamenu:

Granaattiomenasalaattia
Metsäsienisalaattia
Katkarapu-Caesarsalaattia
Kylmäsavulohisalaattia
Sinappisilliä
Sipulisilakkaa
Katajanmarjasilakkaa
***
Possunfilee konjakkisinapilla kuorrutettuna
Kananrintaa appelsiinimarmeladi hunnulla
Parempi perunagratiini
Punajuuri-vuohenjuustopaistos
***
Talon leipää ja merisuolavoita
***
Pipariherkku
Kahvi

www.merisarkka.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-04:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Eteispalvelumaksu sisältyy lipun hintaan.

Show & Dinner lipuilla sisäänpääsy klo 19:00 alkaen, peruslipulla sisäänpääsy klo 21:00 alkaen.


Pidetään huolta toisistamme
 
Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille erittäin tärkeää. Teemme kaikkemme, että ravintolamme turvallisuus ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu.

Tällä hetkellä kiinnitämme näihin asioihin erityisen suurta huomiota. Tässä keskeisimpiä nostoja toimenpiteistämme ja ohjeita asiointiin yhteisen turvallisuuden takaamiseksi. Noudatamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia sekä yrityksen sisäisiä hygieniaohjeita COVID-19 -tilanteeseen liittyen.

 • Pidämme erityisen hyvää huolta käsihygieniasta, johon kannustamme myös asiakkaitamme. Olemme varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme.
 • Olemme tehostaneet siivous- ja hygieniakäytäntöjä läpi ravintolan. Puhdistamme tehostetusti erityisesti kosketuspintoja kuten ovenkahvat, pöytien pinnat ja maksupäätteet.
 • Muistutamme turvavälin pitämisestä ravintolassa. Huomioimalla turvavälit voit omalta osaltasi edesauttaa pitämään huolta sekä omasta että muiden terveydestä.
 • Suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan.
 • Koko henkilökuntamme on saanut kattavan turvallisuusperehdytyksen työhönsä. Toimimme toimintaohjeiden mukaan kaikissa poikkeustilanteissa.
 • Kannustamme henkilökuntaamme jäämään kotiin pienimmänkin sairausoireen ilmentyessä.
 • Haluamme turvata kanssaihmisten terveyden vierailun aikana - ethän siis saavu meille, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita.
 • Suosittelemme pääsylippujen hankkimista ennakkoon jolloin jonotustilanteet ravintolassa vähenee.
 • Buffet ruokailussa myös huomioidaan turvavälit.
 • Ravintolan turvaetäisyyksistä huolehdimme vähentämällä asiakaspaikkoja sekä ottamalla käyttöön lisätiloja.
 • Olemme luoneet puitteet turvalliseen asiointiin tiloissamme ja opastamme  asiakkaitamme myös paikanpäällä , toivomme tietysti, että myös asiakkaamme ovat vastuullisia ja toimivat muut huomioiden huolehtien hygieniasta.

Pidetään huolta toisistamme ja huolehditaan viranomaisten ohjeistuksista hyvän hygienian ja turvallisuuden takaamiseksi.    Tehdään yhdessä turvallinen ja nautinnollinen tapahtuma meille kaikille.

Myynti loppuu 20.11.2021 19:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot