EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 21.7. - La 1.8.2020  /  Rautatientori  /  Helsinki

Suuret Oluet - Pienet Panimot 2020 Helsinki

Suuret Oluet - Pienet Panimot 2020 Helsinki Liput

Tapahtuma siirtyy Kaisaniemen puistosta Rautatientorille ja ja muuttuu kaksiviikkoiseksi 21.7.-1.8.
Jo ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisenaan.

Tapahtuma-alue on auki joka päivä klo 12-01.

www.suuretoluet.fi


Ikäraja: K-18

Pöytävarauksen sisältävien lipun ostaneiden asiakkaiden tiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle myöhempää ohjeistamista ja tiedotusta varten.

Myynti päättyy tapahtumapäivänä klo 9. Tämän jälkeen yksittäisiä pääsylippuja voi ostaa tapahtuman portilta, jos alueella on tilaa.

Pöytävarauslippu:

Pöytävarauslippuja on kahdenlaisia, päivä- ja iltalippu. Lippujen hintaan sisältyy sisäänpääsyt ja lasimaksut max. 6:lle hengelle ja oma pöytä. Riippumatta siitä, kumman lipun olette valinneet, pöytä on käytössänne niin kauan kun olette alueella ja käytätte pöytää.

Riittää, että yksi henkilö saapuu lipun kanssa ajoissa ja ilmoittaa saapuessaan myöhemmin tulevien nimet portille tiedoksi. Henkilöllisyys on pyydettäessä todistettava. Tarkista lipusta tiedot, mihin mennessä pöytä on otettava käyttöön, muutoin varaus peruuntuu.

PÄIVÄLIPULLA pöytä tulee ottaa käyttöön klo 14:00 mennessä, muuten pöytävaraus peruuntuu.

ILTALIPULLA pöytä tulee ottaa käyttöön aikaisintaan klo 16:00 ja viimeisintään klo 18:00, muuten pöytävaraus peruuntuu.
Iltalipun ostaneet voivat halutessaan saapua myöhemminkin. Poikkeavista saapumisajoista on kuitenkin ilmoitettava viimeistään kahta päivää aikaisemmin varaukset@suuretoluet.fi.

Sisäänpääsy kahdelle -lippu:

Lippu sisältää kahden hengen sisäänpääsyt ja lasimaksut, kun molemmat henkilöt saapuvat portille samaan aikaan. Saavuttava klo 21.00 mennessä. Lipulla voi halutessaan saapua myöhemminkin, mutta poikkeavista saapumisajoista on ilmoitettava viimeistään yhtä päivää aikaisemmin varaukset@suuretoluet.fi.

Yhden hengen sisäänpääsylippu:

Lippu sisältää 1 hengen lasi- ja sisäänpääsymaksun ja narikan. Saavuttava klo 21.00 mennessä. Lipulla voi halutessaan saapua myöhemminkin, mutta poikkeavista saapumisajoista on ilmoitettava viimeistään yhtä päivää aikaisemmin varaukset@suuretoluet.fi.

Hyvä tietää:

Kaikkiin ennakkolippuihin sisältyy lasimaksu lasituopista. Sen sijaan 1 dl:n maistelulasi myydään erikseen asiakkaalle omaksi. Tapahtumassa käytetään ainoastaan tapahtuman omia laseja.

Ikäraja K-18. Vaarallisten esineiden ja aineiden tuonti alueelle on kiellettyä. Portilla on turvatarkastus. Alueella on tallentava kameravalvonta. Lisätietoja www.suuretoluet.fi.

Hyvä asiakas, huomioithan oman ja muiden turvallisuuden. Tapahtumaan ei saa tulla eikä päästetä henkilöä, jolla on koronavirukselle tyypillisiä oireita. THL:n mukaan oireita voivat olla kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys ja nuha.

www.tiketti.fi/sopphelsinki