EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 29. - La 31.8.2019  /  Kauppatori  /  Oulu

Suuret Oluet - Pienet Panimot 2019 Oulu

Suuret Oluet - Pienet Panimot 2019 Oulu Liput

Kotimaiset pienpanimot esittäytyvät jälleen Suuret Oluet - Pienet Panimot -festivaaleilla usealla paikkakunnalla. Valitse omasi tai käy vaikka kaikissa!

Miltä kuulostaisi kesä, pienpanimofestarit, juomat oikeista laseista, rento tunnelma ja laaja juomavalikoima? SOPP eli Suuret Oluet - Pienet Panimot on vastaus tähän kaikkeen.
SOPP -tapahtumissa on mukana paikkakunnasta riippuen 10 - 40 pienpanimoa ja juomavalikoimaan kuuluu sadasta kolmeensataan erilaista vaihtoehtoa, myös alkoholittomia juomia on saatavilla.

SOPP -tapahtumissa käytetään oikeita laseja ja juomia voi ostaa myös 1 dl: n maistelulaseihin.  Pestäviä laseja tapahtuma on käyttänyt vuodesta 2003 alkaen, jolloin tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran Lahdessa.


To 29.8.2019 klo 15-24
Pe 30.8.2019 klo 14-01
La 31.8.2019 klo 12-01

Muutokset mahdollisia.

Suuret Oluet - Pienet Panimot Facebookissa

www.suuretoluet.fi/


Ikäraja: K-18

Pöytävarauksen sisältävien lipun ostaneiden asiakkaiden tiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle myöhempää ohjeistamista ja tiedotusta varten.

Pöytävarauslippu:

Pöytävarauslippuja on kahdenlaisia, päivä- ja iltalippu. Lippujen hintaan sisältyy sisäänpääsyt ja lasimaksut max. 8:lle hengelle ja oma pöytä. Riippumatta siitä, kumman lipun olette valinneet, pöytä on käytössänne niin kauan olette alueella ja käytätte pöytää.
Tarkista lipusta tiedot, mihin mennessä pöytä on otettava käyttöön, muutoin varaus peruuntuu.

Sisäänpääsy kahdelle -lippu:

Lippu sisältää kahden hengen sisäänpääsyt ja lasimaksut, kun molemmat henkilöt saapuvat portille samaan aikaan. Saavuttava klo 20.00 mennessä.

Hyvä tietää


Lippuihin sisältyy lasimaksu lasituopista. Sen sijaan 1 dl:n maistelulasi myydään erikseen asiakkaalle omaksi. Tapahtumassa käytetään ainoastaan tapahtuman omia laseja.

Ikäraja K-18. Vaarallisten esineiden ja aineiden tuonti alueelle on kiellettyä. Portilla on turvatarkastus. Alueella on tallentava kameravalvonta. Lisätietoja www.suuretoluet.fi. 

Varatut pöydät sijaitsevat omalla alueella, jonne kulku edellyttää pöytävaraukseen / vip-alueelle oikeuttavaa ranneketta.
Tällaisen rannekkeen saavat vain sellaiset henkilöt, jotka kuuluvat pöytävaraukseen tai joille ostetaan lisäpaikka tapahtumassa.

Näin tehdään siksi, koska asiakkailta on tullut palautetta, että varatusta pöydästä joutuu pitämään kynsin ja hampain kiinni. Nyt ei tarvitse, koska varattu alue on suljettu muilta.

Varatulta alueelta saa toki poistua muualle ja palata takaisin.

Kauppatori
Oulu