EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 14.12.2018  /  Bar Loose  /  Helsinki

Sur-rur, Fun, Bir Iki

Sur-rur, Fun, Bir Iki Liput

Ladataan…

Perjantaina joulukuun 14. Bar Loosessa on tarjolla piinkova kattaus kotimaista noise- ja vaihtoehtorockia, kun lavalle nousee saman illan aikana peräti kolme kyseisen genren ehdotonta kärkinimeä.

20.30 Ovet
21.00 BIR IKI
22.00 FUN
23.00 SUR-RUR

Sur-rur

Lapualla vuonna 1996 perustettu Sur-rur on lukeutunut suomalaisen vaihtoehtorickin mielenkiintoisimpiin nimiin jo yli kahdenlymmenen vuoden ajan. Yhtyeen musiikki on lähtökohtaisesti kai punkrockia, mutta siihen sekoittuu niin paljon muitakin värejä, että sitä on turha edes yrittää tunkea mihinkään ahtaaseen lokeroon, sillä mikään toinen bändi ei kuulosta Sur-rurilta eikä eikä Sur-rur varsinkaan kuulosta miltään toiselta bändiltä. 

Yhtye on julkaissut pitkällä urallaan vakuuttavan pinon erilaisia EP-levyjä ja muita pikkujulkaisuja sekä kuusi pitkäsoittoa, joista viimeisin Ihmisiä nurmikolla näki päivänvalon kesäkuussa 2016. Sur-rur keikkailee nykyään hyvin harvoin ja valikoidusti, mutta nyt on mahdollista päästä todistamaan jälleen elävänä. 

Fun

Kaikki laadukkaan noiserockin ystävät saivat aikaisemmin tänä vuonna iloisia uutisia kun FUN ilmoitti palaavansa lavoille muutaman vuoden tauon jälkeen. 

Indie-yhtiö If Societylle levyttänyt yhtye muistetaan loistavista Szklarska, Zu-pa! ja New 13 -albumeistaan sekä yhteistyöstä legendaarisen Steve Albinin kanssa. Parhaimmillaan Fun on kuitenkin livenä ja yhtyeen keikoista puhuttaessa kukaan ei varmasti ole koskaan käyttänyt sellaisia adjektiiveja kuin keskinkertainen, huono tai tylsä. Yhtyeen esiintymiset ovat aina olleet hillitöntä turpaanvetoa, ja nyt tätä äkkiväärää nyrjäyttelyä on taas tarjolla koko rahan edestä

Bir Iki

Improvisoitua noiserockia Helsingistä!

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Eteispalvelumaksu lipunostaneille 2 € (norm. 3 €).

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.