EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 15.11.2020  /  On the Rocks  /  Helsinki

Supersuckers (USA), Black Magic Six

Supersuckers (USA), Black Magic Six Liput

Korona-viruksen aiheuttaman epävakaan tilanteen vuoksi SuperSuckers kiertue siirty. Sovittu keikka pyritään siirtämään ensivuoteen.

Tiedotamme uudesta päivämäärästä heti sen varmistuttua. Liput käyvät sellaisenaan uudelle päivämäärälle.

Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 31.12.2020 mennessä. Peruutetun / siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme lippukohtaisen palvelumaksun tai käsittelymaksun.

***

Vuoden 2019 lopulla 30-vuotisjuhlakiertueellaan Bar Loosen ennakkoon loppuunmyynyt Supersuckers (USA) esiintyy On The Rocksissa

Liput: 21,50/22€
Ovet: 19:00

Vaatimattomasti maailman parhaaksi rock'n'roll -bändiksi itseään tituleeraava Supersuckers on tullut tunnetuksi ahkerana kiertuebändinä ja tälläkin kertaa Euroopan rundi on lähes 50 keikan mittainen. Suomen-pysähdyksellään vahvaa maailmanlaajuista kulttimainetta nauttiva yhtye tarjoilee bensankatkuisen boogierockiaan On The Rocksin lavalta.

Illan avaa monissa liemissä marinoitu blues-garage-punk-duo Black Magic Six, joka on ehtinyt reilun vuosikymmen kestäneen uransa aikana koluta luultavasti useampia keikkapaikkoja ulkomailla kuin kotomaassa. Näillä näkymin yhtye hiljentää keikkatahtiaan hieman kevään ajaksi ja On The Rocksin veto lienee kevään ainoita Helsingissä.

"If you don't like the Supersuckers, you don't like rock'n'roll."
-Lemmy Kilmister

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.