EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 22.10.2020  /  G Livelab  /  Helsinki

Superposition + Katu Kaiku

Superposition + Katu Kaiku Liput


Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00

Palkitun rumpali-säveltäjä Olavi Louhivuoren luotsaama Superposition on kotimaisen jazzin huippunimistä koostuva tuore yhtye, jossa Louhivuoren lisäksi mukana ovat mm. Moposta tuttu saksofonisti Linda Fredriksson, JAF Triosta tuttu saksofonisti Adele Sauros ja mm. OK:KO-yhtyeen riveistä tuttu basisti Mikael Saastamoinen. G Livelab Helsingissä kvartetti esittää materiaalia We Jazz Recordsin julkaisemalta debyyttilevyltään, jolla tunnelmat vaihtuvat hymnimäisen kauniista balladeista aina tuliseen free-improvisointiin. Illan avaa suomijazzin nouseviin nimiin lukeutuva Katu Kaiku, jonka ilmaisussa yhdistyvät unenomaiset melodiat, kiemurtelevat sähköbassoriffit ja vyöryvät groovet.


G LIVELAB HELSINKI - TURVALLISUUSOHJE

Konsertti toteutetaan pienellä yleisökapasiteetilla turvavälit huomioiden. Ennakkojärjestelyillä, turvaväleillä ja tehostetuilla hygieniaratkaisuilla pyritään takaamaan asiakkaille, esiintyjille ja henkilökunnalle mahdollisimman turvallinen konserttielämys. Pyydämme konserttiasiakkaitamme noudattamaan ohjeistustamme:

· Saapuminen konserttiin on kielletty, mikäli sinulla on flunssan oireita tai olet koronaviruksen altistusketjussa. Sairastapauksessa lipulla on palautusoikeus.
· Vältä lähikontaktia muiden konserttiasiakkaiden kanssa. Takaamme istumapaikan kaikille asiakkaille. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä.
· Pese tai desinfioi kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä ja lähtiessäsi.
· Otathan muut asiakkaat huomioon jonottaessasi wc-tiloihin.
· Tee tilauksesi suoraan pöytään G Livelab -applikaatiolla välttääksesi jonotuksen baaritiskille.
· Suosimme maksutavoissa applikaation lisäksi korttimaksua.
· Älä juo samasta lasista tai pullosta toisten kanssa.
· Noudatamme kaikessa siisteydessä ja hygieniassa Sosiaali- ja terveysministeriön antamia ohjeita. Olemme kouluttaneet henkilöstömme noudattamaan turvaohjeita.

Myynti loppuu 22.10.2020 19:00.