EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

Su 27.9.2020  /  Raahesali  /  Raahe

Rantajatsiklubi: Superposition ja Roberto Negro & Emile Parisien

Rantajatsiklubi: Superposition ja Roberto Negro & Emile Parisien Liput

Syksyn 2020 Vapaat äänet -kiertue tuo yhteen Ranskan ja Suomen jazzkenttien kiehtovimpia ja ennakkoluulottomimpia muusikoita.

Les Métanuits on visionäärisen pianisti Roberto Negron muunnelma György Ligetin ensimmäisestä jousikvartetista ”Métamorphoses nocturnes” pianolle ja sopraanosaksofonille. Tähän mahtavaan leikkimieliseen seikkailuun hän on kutsunut duokumppanikseen palkitun saksofonisti Emile Parisienin, joka on vuosien varrella ilahduttanut suomalaisia kuulijoita sekä oman kvartettinsa kanssa että duona harmonikansoittaja Vincent Peiranin kanssa.

Superposition on Olavi Louhivuoren kokoama tuore kvartetti, jonka musiikin sävyihin mahtuvat luontevasti niin tulinen free jazz kuin hymnimäisen kauniit balladitkin. Superpositionin musiikissa voi kuulla kaikuja mm. Ornette Colemanin sekä Tomasz Stankon/Edward Vesalan kvarteteista. Louhivuoren rinnalla yhtyeessä soittavat saksofonistit Adele Sauros ja Linda Frediksson sekä basisti Mikael Saastamoinen.

Superposition

Adele Sauros tenorisaksofoni
Linda Fredriksson baritoni- ja alttosaksofoni
Mikael Saastamoinen basso
Olavi Louhivuori rummut
Susanna Kinnunen, tanssi
Roberto Negro piano
Kiertueen tuotanto Vapaat Äänet ja Suomen Jazzliitto. Järjestää Rajatsi.

Roberto Negro & Emile Parisien Les Métanuits

Emile Parisien  sopranosaksofoni

Lisätietoja: TÄÄLTÄ.

Facebook-tapahtuma

www.kulttuuriraahe.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 16:00
Ovet klo 15:45

Esityksen kesto noin 2 h 15 min, väliaika.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella

Tapahtuman turvallisuusohje:

Minimoimme tartuntariskiä vähentämällä istumapaikkojen määrää tapahtumissa sekä noudattamalla turvaohjeita:

  • Tulethan Tapahtumatalo Raaheen vain terveenä ja oireettomana!
  • Yski hihaan tai kertakäyttöiseen nenäliinaan.
  • Turvaväli on voimassa sekä aulatiloissa että konserteissa. Hengityssuojainten käytössä toivoimme teidän noudattavat viranomaisten ohjeita, mutta suojain ei pienennä turvaetäisyyttä. Tapahtumatalo Raahessa ei ole myynnissä hengityssuojaimia.
  • pyydämme kaikkia lipunostajia rekisteröitymään, jotta mahdollisissa peruutustapauksissa voimme ottaa yhteyttä asiakkaisiimme ja jotta voimme antaa viranomaisille asiakastiedot silloin, jos joku tilaisuuden asiakkaista osoittautuu korona-viruksen kantajaksi.
  • pyydämme ottamaan viivakoodillisen henkilökortin, ajokortin tai kelakortin mukaan tilaisuuteen, jotta voimme kulunvalvontalaitteilla tallentaa kävijätiedot viranomaisia varten koronan takia. Tiedot poistuvat järjestelmästä automaattisesti kuukausi tilaisuuden jälkeen. 
  • voimme joutua muuttamaan salikarttoja, joten varatut paikat eivät välttämättä ole juuri teidän käytössänne. Tulethan ajoissa tilaisuuksiin, niin vältymme jonoilta ja voimme ohjata asiakkaat oikeille istumapaikoille.