EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 22.10.2022  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

SUPERNATURAL - Halloween Circus, Drag & Burlesque Extravaganza

SUPERNATURAL - Halloween Circus, Drag & Burlesque Extravaganza Liput

Betty Fvck esittää

SUPERNATURAL - Halloween Circus, Drag & Burlesque Extravaganza

Maailma jossa elämme on täynnä sekasortoa ja kaaosta, uusia keksintöjä, mutta myös uudenlaisia katastrofeja ja salaliittoteorioita. Syvällä sisimmässämme haluamme tehdä yliluonnollisia muutoksia muuttaaksemme maailmaa paremmaksi. Mitä jos tekisimme sen taiteen avulla? Halloweeninä 2022 Betty Fvck toivottaa sinut tervetulleeksi tajunnanräjäyttävälle matkalle sirkuksen, dragin ja burleskin villeimpien ja mitä oudoimpien taideolentojen kanssa! Oletko valmis? Nappaa lippusi ja anna mielesi räjähtää yliluonnollisen taiteen avulla!

Pääesiintyjinä ovat Virgin X (UK), Michiel Tange van Leeuwen (NL). Lisäksi esiintymässä ovat Suomen kirkkaimmat tähdet: Riki Bonham Carter, Miss Anneli Experience, Alice, Ira Oinonen, Fuckery Von Flesh, XX Bottom, ja paljon muuta.

Korjaamon Vaunusalin lavalla tullaan näkemään olemaan eeppinen ja ainutlaatuinen kokemus, joka ei tule toistumaan! Betty Fvckin kuratoima artistikattaus on tämän Halloweenin paras show!

Halloween on pian täällä, joten osta lippu nopeasti ja muista kertoa tapahtumasta ystäville ja rakkaillesi! Muistathan pukeutua teeman mukaisesti, sillä paras asu valitaan yleisön joukosta! 

Kesto: 2 h 30 min (sis. 30 min väliajan)

Halloween Show 2020:n kohokohdat: https://youtu.be/WzDbQdY84hw

Halloween Show 2021:n kohokohdat: https://youtu.be/8g2Ns7TS1iM

Tietoa järjestäjästä

www.wearequeerlesque.com

Betty Fvck’s Queerlesque edustaa monimuotoisuutta, rohkeutta ja queeria. Olemme turvallinen tila monimuotoiselle queer-taiteelle ja -kulttuurille Helsingissä. Welcome to the Queer World of Burlesque, Boylesque, Draglesque, Circus and much more!

www.korjaamo.fi/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 35€ / 30€ (alennettu hinta opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille)
Eteispalvelumaksu 3€ peritään ovella.

Myynti loppuu 22.10.2022 19:00.