EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 11.9.2021  /  Saimaa Stadiumi  /  Mikkeli

Super Cup

Super Cup Liput

Super Cup 2021 Mikkelin Saimaa Stadiumilla syyskuussa!

Super Cup on tapahtuma, jossa kohtaavat F-liigan mestarijoukkueet ja salibandyn TEHO Sport Suomen Cupin voittaja. Tapahtuma kokoaa yhteen F-liigajoukkueiden tähdet ja on avaamassa salibandykautta 21-22.

Historiallisista titteleistä kamppailevat naisten puolella PSS Porvoosta ja FBC Loisto Turusta. Miesten ottelussa kohtaavat hallitseva Suomen Mestari Classic Tampereelta ja Cup-mestari Seinäjoen SPV. Tapahtumassa on lisäksi paikalla tähtipelaajia jokaisesta joukkueesta niin naisten kuin miesten seuroista.

Numeroimattomat paikat.

Ovet avautuvat klo 14:00.

Naiset: klo 15:00 PSS (Porvoo) – FBC Loisto (Turku)

Miehet: klo 18:00 Classic (Tampere) – SPV (Seinäjoki)

fliiga.com


Ikäraja: Ikärajaton

Alle 7-vuotiaat lapset ilmaiseksi. Lapselle tulee kuitenkin lunastaa 0 € hintainen lippu tältä sivulta. Lastenlipun lunastaminen pdf-lippuna on maksutonta.

Saimaa Stadiumin Super Cup -tapahtumaan vuonna 2020 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisenaan.

Koronapandemian tilanne ja AVI:n sekä THL:n ohjeistukset otetaan huomioon tapahtuman suunnittelussa. Tapahtumassa huomioidaan turvavälit ja lippuja on myynnissä vain rajoitettu määrä. Suosittelemme kasvomaskien käyttöä tapahtumassa.

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot