EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 11.9.2021  /  Saimaa Stadiumi  /  Mikkeli

Super Cup

Super Cup Liput

Super Cup 2021 Mikkelin Saimaa Stadiumilla syyskuussa!

Super Cup on tapahtuma, jossa kohtaavat F-liigan mestarijoukkueet ja salibandyn TEHO Sport Suomen Cupin voittaja. Tapahtuma kokoaa yhteen F-liigajoukkueiden tähdet ja on avaamassa salibandykautta 21-22.

Historiallisista titteleistä kamppailevat naisten puolella PSS Porvoosta ja FBC Loisto Turusta. Miesten ottelussa kohtaavat hallitseva Suomen Mestari Classic Tampereelta ja Cup-mestari Seinäjoen SPV. Tapahtumassa on lisäksi paikalla tähtipelaajia jokaisesta joukkueesta niin naisten kuin miesten seuroista.

Numeroimattomat paikat.

Ovet avautuvat klo 14:00.

Naiset: klo 15:00 PSS (Porvoo) – FBC Loisto (Turku)

Miehet: klo 18:00 Classic (Tampere) – SPV (Seinäjoki)

fliiga.com


Ikäraja: Ikärajaton

Alle 7-vuotiaat lapset ilmaiseksi. Lapselle tulee kuitenkin lunastaa 0 € hintainen lippu tältä sivulta. Lastenlipun lunastaminen pdf-lippuna on maksutonta.

Saimaa Stadiumin Super Cup -tapahtumaan vuonna 2020 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisenaan.

Koronapandemian tilanne ja AVI:n sekä THL:n ohjeistukset otetaan huomioon tapahtuman suunnittelussa. Tapahtumassa huomioidaan turvavälit ja lippuja on myynnissä vain rajoitettu määrä. Suosittelemme kasvomaskien käyttöä tapahtumassa.

Myynti loppuu 11.9.2021 14:00.