EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 12.9.2020  /  Ideapark, Lempäälä  / 

Super Cup

Super Cup Liput

Super Cup 2020 Lempäälän ideaparkissa syyskuussa!

Super Cup on tapahtuma, jossa kohtaavat F-liigan mestarijoukkueet ja salibandyn TEHO Sport Suomen Cupin voittaja. Ensimmäistä kertaa järjestettävä tapahtuma kokoaa yhteen F-liigajoukkueiden tähdet ja avaa virallisesti salibandykauden.

Historiallisista titteleistä kamppailevat naisten puolella PSS Porvoosta ja SB Pro Nurmijärveltä. Miesten ottelussa kohtaavat Pirkanmaalta tulevat Classic Tampereelta ja Nokian KrP. Tapahtumassa järjestetään lisäksi F-liigakauden avaava mediatilaisuus ja paikalla on tähtipelaajia joka ikisestä joukkueesta niin naisten kuin miesten seuroista.

Saimaan Stadiumin Super Cupiin ostetut liput eivät käy Ideaparkissa. Katso ohjeet Saimaa Stadiumin Super Cupin siirtymisestä ensi vuodelle TÄÄLTÄ.

fliiga.com


Ikäraja: Ikärajaton

Numeroimattomat paikat.

Ovet klo 14:00.

Naiset: klo 15:00 PSS (Porvoo) - SB Pro (Nurmijärvi)

Miehet: klo 18:00 Classic (Tampere) - Nokian KrP

Alle 7-vuotiaat lapset ilmaiseksi.

Koronapandemian tilanne ja AVI:n sekä THL:n ohjeistukset on otettu huomioon tapahtuman suunnittelussa. Jokainen sisääntulija käyttää käsidesiä tullessaan tapahtuma-alueelle. Katsomoon otetaan yleisöä joka toiselle istumapaikalle, jotta turvavälit toteutuvat myös katsomossa.

Ideapark, Lempäälä
Ideaparkinkatu 4, 37570