EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 15. - La 17.7.2021  /  Kuusisaari  /  Oulu

Suomipop Festivaali Oulu 2021

Suomipop Festivaali Oulu 2021 Liput

Suomipop Festivaali Oulu 2022 - Liput myynnissä nyt!


www.tiketti.fi/Suomipopoulu


SUOMIPOP FESTIVAALI OULU - LIPUT & INFO

Suomipop Festivaalit juhlitaan heinäkuussa 2021

Pääsemme juhlimaan Suomipop Festivaalit livenä heinäkuussa. Luvassa kova kattaus parhaita kotimaisia, tunteellisia hetkiä sekä väljää tilaa juhlijoille!

Esiintyjät:

To: Haloo Helsinki!, Suvi Teräsniska ja Yö-yhtye, Vesala, Eppu Normaali
Pe:
Antti Tuisku, Elastinen, Ressu Redford, Irina, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani
La:
Lauri Tähkä, Kaija Koo, Popeda, Arttu Wiskari

Turvallisuussyistä toteutamme tämän vuoden tapahtuman erikoisjärjestelyin. Yleisömäärää on rajoitettu ja ohjelma on suunniteltu päälavan tiukkaan tykitykseen, jonne voimme myydä vain rajoitun määrän lippuja ja tämän vuoksi emme voi taata, että lippuja riittää kaikille halukkaille.

Mikäli sinulla on ennen 20.5.2021 ostettu lippu, etkä halua osallistua festareille vuonna 2021, voit vaihtaa lippusi vuodelle 2022 tai palauttaa lipun. Lipunostaneille on toimitettu ohjeet lipunvaihtoa sekä palautusta varten sähköpostitse! Lippujen siirtoon ja palautukseen liittyvät linkit avautuivat 31.5.2021, ja muutos lippuun tulee tehdä 20.6. mennessä.

Tulemme taatusti kokemaan tunteellisia hetkiä yhdessä artistien kanssa, kun viimein taas kohtaamme livenä, tästä tulee todellinen Suomipop-kesä! Luvassa kattavasti tapahtumainfoa sekä turvallisuustietoa tapahtuman nettisivuilla ja kanavissa tapahtuman lähestyessä, pysy siis kuulolla ja saat ajankohtaiset ohjeet turvalliseen festivaalielämykseen!

Suomipop Festivaali Oulu
Facebook | Instagram @suomipopfestivaali


Ikäraja: Tapahtuman ikäraja on K-18

Lippujen varausaika 2 päivää.

Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin.

VIP-LIPPU SISÄLTÄÄ:
- Sisäänpääsyn festivaalialueelle
- Pääsyn VIP-alueelle
- VIP-passin kaulanauhalla sekä VIP-ranneke
- Buffetruokailu VIP-alueella/päivä
VIP-lippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ohjeistamista varten.

Mikäli sinulla on ennen 20.5.2021 ostettu lippu, etkä halua osallistua festareille vuonna 2021, voit vaihtaa lippusi vuodelle 2022 tai palauttaa lipun. Lipunostaneille on toimitettu ohjeet lipunvaihtoa sekä palautusta varten sähköpostitse! Lippujen siirtoon ja palautukseen liittyvät linkit avautuivat 31.5.2021, ja muutos lippuun tulee tehdä 20.6.2021 klo 23.59 mennessä.

___

Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään.