EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 14. - La 16.7.2022  /  Lutakonaukio  /  Jyväskylä

Suomipop Festivaali Jyväskylä 2022

Suomipop Festivaali Jyväskylä 2022 Liput

SUOMIPOP FESTIVAALI JYVÄSKYLÄ - LIPUT & INFO

Kotimainen musiikki valtaa Suomen kolmen päivän ajan 14.-16.7.2022, kun Suomipop Festivaalia vietetään Jyväskylässä!

Festivaaleilla nähdään tuttuun tapaan suomalaisen pop-musiikin kärkinimet. Paluukeikkansa keikkalavoille Suomipopissa tekevät Tehosekoitin ja Anna Puu. Festarilavalle nousevat myös Suomen suosituimpiin bilebändeihin lukeutuva menestyskokoonpano JVG, platinaa albumillaan ”Taipumaton” myynyt suosikkiartisti Kaija Koo, hittivelho Arttu Wiskari sekä arvostetulla Vuoden Live -palkinnolla Emma Gaalassa 2021 palkittu Vesala. Rapin kestonimiä ovat ”Supervoimii” ja ”Epäröimättä hetkeekään (feat. Jenni Vartiainen)” -tuplaplatinahittien Elastinen sekä menestysuran luonut rap-artisti Pyhimys. Suosittujen sooloartistien kovaan kastiin kuuluvat niin ilmiömäiseen suosioon ponnahtanut BEHM, karismaattinen ja musiikillisia genrerajoja vapaasti rikkova Mariska, energisestä lavashowstaan tunnettu Abreu kuin ”On niin helppoo olla onnellinen” klassikkohitistään tunnettu ja mieleenpainuvan ”2020” -sinkun Anna Puun kanssa julkaissut monilahjakkuus Olavi Uusivirta.

Tähtikaartiin kuuluvat myös ”Syntisten pöytä” -hitistä tuttu pop-kuningatar Erika Vikman, 110 miljoonaa biisistriimausta Spotifyssa kerännyt, hiljattain nelosalbuminsa ensimmäisen kappaleen ”Me ei kuuluta toisillemme” julkaissut Evelina sekä yhdessä Toni Wirtasen kanssa sävelletyn ”Mania” biisin 4.2. julkaissut ja suosikkiohjelma Suomi-Loven juontajapestin saanut Jannika B. Nuori pop-lupaus on yli 12 miljoonaa striimiä kerännyt ja viime vuonna eniten Emma-ehdokkuuksia saanut Viivi.

Pitkän linjan kokoonpanojakin festarilla nähdään useita. Kesäfestarikeikkojen jälkeen nykykokoonpanona määrittelemättömän mittaisella tauolle jäävä Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, ”Meissä asuu elämä” -albumin julkaissut Vesterinen Yhtyeineen sekä jo 30 vuotta yhdessä musiikkia tehneet Jussi Raunio ja Rami Alanko eli Neon 2.

Paikkakuntakohtaiset artistit Jyväskylässä ovat energisistä livevedoistaan tunnettu, juuri uutuussinkun ”Nukkuvat aamut” julkaissut Lauri Tähkä, ”Minä sydän sinä”, ”Kiitos”, ”Ilman sua” ja ”Pelkääjän paikalla” sinkuista tunnettu Frans Harju sekä hyvä mielen bilemusaa tarjoava Portion Boys.

TORSTAI 14.7.
JVG, Arttu Wiskari, Elastinen, Abreu, Olavi Uusivirta, Erika Vikman, Frans Harju

PERJANTAI 15.7.
Tehosekoitin, Lauri Tähkä, Anna Puu, Kaija Koo, Vesterinen Yhtyeineen, Evelina, Jannika B, Apulanta, Maija Vilkkumaa & Ystävät

LAUANTAI 16.7.
Vesala, Pyhimys, BEHM, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Mariska, Portion Boys, Neon2, Viivi, Juha Tapio

Kivra on tapahtuman yhteistyökumppani ja tarjoaa sinulle maksuttoman toimitustavan lipullesi. Lue lisää Kivrasta täältä.

Suomipop Festivaali Jyväskylä
Facebook | Instagram @suomipopfestivaali

suomipopfestivaali.fi/jyvaskyla/


Ikäraja: Tapahtuman ikäraja on K-18

Lippujen varausaika 2 päivää.

Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin.

VIP-LIPPU SISÄLTÄÄ:
- Sisäänpääsyn festivaalialueelle
- Pääsyn VIP-terassille sekä VIP-katsomoon
- VIP-passin kaulanauhalla sekä VIP-ranneke
- Buffetruokailu VIP-alueella/päivä
VIP-lippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ohjeistamista varten.

Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään.

SAAVUTETTAVUUS

Avustajan pääsee aina tapahtumaan veloituksetta, mutta avustettavan on ostettava pääsylippu. Myynnissä oleva ”pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. Muut asiakkaat, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa ostavat tavallisen pääsylipun. Avustajakäytännöistä voit lukea lisää täältä.