EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 15. - La 17.7.2021  /  Lutakonaukio  /  Jyväskylä

Suomipop Festivaali Jyväskylä 2021

Suomipop Festivaali Jyväskylä 2021 Liput

Suomipop Festivaali Jyväskylä 2022 - Liput myynnissä nyt!

www.tiketti.fi/suomipopjkl


SUOMIPOP FESTIVAALI JYVÄSKYLÄ - LIPUT & INFO

Suomipop Festivaalit juhlitaan heinäkuussa 2021

Pääsemme juhlimaan Suomipop Festivaalit livenä heinäkuussa. Luvassa kova kattaus parhaita kotimaisia, tunteellisia hetkiä sekä väljää tilaa juhlijoille!

Esiintyjät:

To: Antti Tuisku, BEHM, Arttu Wiskari, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani
Pe:
Apulanta, Lauri Tähkä, Suvi Teräsniska ja Yö-yhtye, Vesala, SANNI
La:
Haloo Helsinki!, Elastinen, Anssi Kela, Ellinoora

Turvallisuussyistä toteutamme tämän vuoden tapahtuman erikoisjärjestelyin. Yleisömäärää on rajoitettu ja ohjelma on suunniteltu päälavan tiukkaan tykitykseen, jonne voimme myydä vain rajoitun määrän lippuja ja tämän vuoksi emme voi taata, että lippuja riittää kaikille halukkaille.

Mikäli sinulla on ennen 20.5.2021 ostettu lippu, etkä halua osallistua festareille vuonna 2021, voit vaihtaa lippusi vuodelle 2022 tai palauttaa lipun. Lipunostaneille on toimitettu ohjeet lipunvaihtoa sekä palautusta varten sähköpostitse! Lippujen siirtoon ja palautukseen liittyvät linkit avautuivat 31.5.2021, ja muutos lippuun tulee tehdä 20.6. mennessä.

Tulemme taatusti kokemaan tunteellisia hetkiä yhdessä artistien kanssa, kun viimein taas kohtaamme livenä, tästä tulee todellinen Suomipop-kesä! Luvassa kattavasti tapahtumainfoa sekä turvallisuustietoa tapahtuman nettisivuilla ja kanavissa tapahtuman lähestyessä, pysy siis kuulolla ja saat ajankohtaiset ohjeet turvalliseen festivaalielämykseen!

Suomipop Festivaali Jyväskylä
Facebook | Instagram @suomipopfestivaali 


Ikäraja: Tapahtuman ikäraja on K-18

Lippujen varausaika 2 päivää.

Kaikki festivaaliliput vaihdetaan rannekkeisiin.

VIP-LIPPU SISÄLTÄÄ:
- Sisäänpääsyn festivaalialueelle
- Pääsyn VIP-terassille sekä VIP-katsomoon
- VIP-passin kaulanauhalla sekä VIP-ranneke
- Buffetruokailu VIP-alueella/päivä
VIP-lippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ohjeistamista varten.

Mikäli sinulla on ennen 20.5.2021 ostettu lippu, etkä halua osallistua festareille vuonna 2021, voit vaihtaa lippusi vuodelle 2022 tai palauttaa lipun. Lipunostaneille on toimitettu ohjeet lipunvaihtoa sekä palautusta varten sähköpostitse! Lippujen siirtoon ja palautukseen liittyvät linkit avautuivat 31.5.2021, ja muutos lippuun tulee tehdä 20.6.2021 klo 23.59 mennessä.

___

Oikeudet aikataulu- ja ohjelmamuutoksiin pidätetään.  

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot