EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 28.4. - To 5.5.2022  /  Useita paikkoja  /  Useita kaupunkeja

Karanteeniteatteri: SuomiFilmin Salaiset Kansiot

Karanteeniteatteri: SuomiFilmin Salaiset Kansiot Liput

Keväällä 2022 ensi-iltansa saava kantaesitys kirjoittaa Suomifilmin historiaa uusiksi hillittömällä otteella ja tekee samalla läpileikkauksen elokuvahistorian naisroolien jatkumosta nykypäivään.

Miten Ansa Ikonen palkkakuopassa tai Assi Nortia eksoottisten typyjen rooleissa tuntuukin tänä päivänä niin kaukaiselta ja tutulta yhtä aikaa.

Mutta mitäpä jos Suomi-Filmin arkistoista löytyisi salaiset kansiot, jossa kaikki on tyystin toisin? Sodan repimän kansakunnan eheyttävän suureepoksen sankarin, rouva Koskelan, kuolemattomia lausahduksia siteerattaisiin niin synnytyssaleissa kuin Arkadianmäellä. Kansa nauraisi katketakseen kukkahattuisen Pirkko Puupään ja näsäviisaan neiti Pätkän kohelluksille.

Voiko rillipäinen nainen päästä naimisiin? Mitä hauskaa on kaulinta heiluttavassa pirttihirmussa? Saako Suomisen perheen äiti olla seksikäs?

Suomifilmin Salaiset Kansiot vyöryttää lavalle kansallisessa alitajunnassamme yhä vaikuttavia mielikuvia naiseudesta ja naisen roolista, joita kultakauden Suomifilmit ovat mieliimme juurruttaneet.

Esitys on yritys tarkentaa rakenteisiin, jotka tänäkin päivänä estävät itsen ja toisen kohtaamisen.

Käsikirjoitus: Pinja Hahtola ja Mari Lehtonen
Ohjaus: Ria Kataja
Näyttämöllä: Mari Lehtonen ja Pinja Hahtola
Video- ja äänisuunnittelu: Esko Paavola
Valosuunnittelu: Antti Teivainen
Pukusuunnittelu: Elina Vättö
Koreografinen apu: Panu Varstala

www.karanteeniteatteri.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Tapahtumassa on katsomopaikkojen osalta käytössä koronapassi. Narikka 3 €.

Esityksen kesto: 2h (sis. väliajan)

Katsomoon myydään rajattu määrä lippuja turvavälein. Katsomoon saattaa kuulua striimauksesta johtuvia ylimääräisiä ääniä.

Stream-lippu

Jokaisella lipulla voi katsoa esitystä yhdeltä laitteelta kerrallaan. Perhelippu on tarkoitettu esityksen katsomiseen isommalla porukalla, mutta kuitenkin samalta laitteelta. Tukilipulla voit halutessasi tukea teatteria maksamalla lipusta korkeamman summan.

Voit osallistua teatteriin live streamin välityksellä, alla olevia ohjeita seuraten.
Pääset katsomaan teatteria osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Lähetys aktivoituu 28.4.2022 klo 18:45, ja esitys alkaa klo 19:00. Live stream -koodi toimii yhdellä laiteella kerrallaan.

Stream-lippu on ostettavissa 2.5.2022 klo 21:00 asti ja tallenne katsottavissa 2.5.2022 23:59 asti.

Karanteeniteatteri