EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 13.10. - Ma 19.12.2022  /  Useita paikkoja  /  Useita kaupunkeja

Karanteeniteatteri: Suomen Hauskinta Improa

Karanteeniteatteri: Suomen Hauskinta Improa Liput

Suomen Hauskinta Improa yleisön toiveesta kahdelle keikalle Karanteeniteatteriin!

Television impro-konkarit Roope Salminen ja Ernest Lawson (Putous, Vedetään Hatusta, Älä Jäädy) vierailevat Karanteeniteatterissa. Impromusiikista vastaa hovimuusikko Olli Äkräs.

Illan tähdet ovat jo yli kymmenen vuoden ajan esiintyneet loppuunmyydyille saleille ympäri maan. Illasta toiseen yleisön eteen on noustu tietämättä lainkaan, millaisista palasista esitys tulee rakentumaan. Joka kerta, he ovat luoneet tyhjästä uniikin kokonaisuuden kullekin yleisölle.

Kun nämä palkitut ammattilaiset tuovat lavalle tuhansien improkeikkojen kokemuksensa, voi olla vaikeaa edes uskoa ettei mitään ole sovittu etukäteen. Kutsumme Sinut käyttämään mielikuvitustasi ja haastamaan esiintyjiä vaikeimmilla sketsiaiheilla ja kimuranteimmilla musiikkityyleillä.

Ilta koostuu lyhyistä kohtauksista, sketseistä ja musiikkinumeroista, joihin pyydetään aiheita, tapahtumapaikkoja, henkilöitä ja muita määreitä yleisöltä läpi illan. Sinulla on siis mahdollisuus vaikuttaa esityksen kulkuun, mutta halutessasi voit vain nauttia show'sta. Ketään yleisöstä ei oteta silmätikuksi tai raahata lavalle. Showssa yleisö turvassa ja esiintyjät pulassa! Voit osallistua esitykseen saapumalla Tiivistämölle katsomoon tai TikettiStream chatin kautta.

Heikki Rannan korvaa 13.10. Stand Up koomikko Niko Kivelä.

www.karanteeniteatteri.fi


Ikäraja: K-12

Narikka 3 €.

Esityksen kesto: n. 2 h (sis. väliajan)

Suositusikäraja: K-12

Katsomoon saattaa kuulua striimauksesta johtuvia ylimääräisiä ääniä.

Teatterialan lipun ostavan on varauduttava todistamaan kuuluvansa liittoon.

Stream-lippu

Jokaisella lipulla voi katsoa esitystä yhdeltä laitteelta kerrallaan. Perhelippu on tarkoitettu esityksen katsomiseen isommalla porukalla, mutta kuitenkin samalta laitteelta. Tukilipulla voit halutessasi tukea teatteria maksamalla lipusta korkeamman summan.

Voit osallistua teatteriin live streamin välityksellä, alla olevia ohjeita seuraten:

Pääset katsomaan teatteria osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla.
Lokakuun
lähetys aktivoituu 13.10.2022 klo 18:45 ja joulukuun lähetys 15.12.2022 klo 18:45. Molemmat esitykset alkavat klo 19:00. Live stream -koodi toimii yhdellä laitteella kerrallaan.

Lokakuun esityksen stream-lippu on ostettavissa 17.10.2022 klo 21:00 asti ja tallenne katsottavissa 17.10.2022 klo 23:59 asti.
Joulukuun
esityksen stream-lippu on ostettavissa 19.12.2022 klo 21:00 asti ja tallenne katsottavissa 19.12.2022 klo 23:59 asti.

Karanteeniteatteri