EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 15.10.2024  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Sunna Gunnlaugs Trio (IS)

Sunna Gunnlaugs Trio (IS) Liput

Kansainvälisesti arvostetun pianisti Sunna Gunnlaugsin johtamaa trioa pidetään Islannin parhaana jazzyhtyeenä. Trio on hurmannut vangitsevalla nordic-americanallaan jazzyleisön ympäri maailman (mm. Vancouver Jazz Festival, DJ Jazz Fest, London Jazz Fest) ja esiintynyt Euroopan merkittävimmillä klubeilla. Gunnlaugsin musiikki on täynnä lumoavia melodisia tutkielmia, joita värittävät pohjoisen kuulaat ja ajattomat sävyt.

Gunnlaugsin trio on tehnyt aiemmin yhteistyötä myös trumpetisti Verneri Pohjolan kanssa. Trion viides levy Becoming ilmestyi viime vuonna.

Sunna Gunnlaugs - piano
Thorgrimur Jonsson - bass
Scott McLemore - drums

"... Sunna Gunnlaugs' Trio whose cool atmospherics and meditative quality draws on Icelandic folk melodies and brooding soundscapes, yet internally has an unhurried Bill Evans-like swing and an appetite to explore the inner soul."
—Jon Newey, Jazzwise, UK

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 20 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät maksutta.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Myynti loppuu 15.10.2024 18:00.