EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 14.10.2024  /  G Livelab  /  Helsinki

Sunna Gunnlaugs trio (IS)

Sunna Gunnlaugs trio (IS) Liput

Kansainvälisesti arvostetun pianisti Sunna Gunnlaugsin johtamaa trioa pidetään Islannin parhaana jazzyhtyeenä. Trio on hurmannut vangitsevalla nordic-americanallaan jazzyleisön ympäri maailman (mm. Vancouver Jazz Festival, DJ Jazz Fest, London Jazz Fest) ja esiintynyt Euroopan merkittävimmillä klubeilla. Gunnlaugsin musiikki on täynnä lumoavia melodisia tutkielmia, joita värittävät pohjoisen kuulaat ja ajattomat sävyt.

Gunnlaugsin trio on tehnyt aiemmin yhteistyötä myös trumpetisti Verneri Pohjolan kanssa. Trion viides levy Becoming ilmestyi viime vuonna.

Sunna Gunnlaugs – piano
Thorgrimur Jonsson – basso
Scott McLemore – rummut

"... Sunna Gunnlaugs' Trio whose cool atmospherics and meditative quality draws on Icelandic folk melodies and brooding soundscapes, yet internally has an unhurried Bill Evans-like swing and an appetite to explore the inner soul."
—Jon Newey, Jazzwise, UK

Tämä konsertti on osa Better Live -hanketta, jonka osarahoittajana on Euroopan Unionin Luova Eurooppa -ohjelma.

Konsertti on ikärajaton.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Tapahtumapaikka on esteetön. Esteetön WC löytyy, ei erillistä pyörätuolikoroketta. Saattaja pääsee ilmaiseksi.

Myynti loppuu 14.10.2024 19:00.