EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 12.11.2023  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

Sungazer (US)

Sungazer (US) Liput

Virtuoosimainen jazzin ja kokeellisen rytmimusiikin suosikkiyhtye Sungazer syksyllä Helsinkiin

Jazzin, fuusion ja elektronisen musiikin vaikutteita yhdistelevä yhdysvaltalaisyhtye Sungazer saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen ja konsertoi Helsingin Korjaamolla sunnuntaina 12.11.

Sungazerin perustajat ja keskushahmot ovat basisti Adam Neely ja rumpali Shawn Crowder, joiden säveltämä instrumentaalimusiikki haastaa perinteisiä ja kaavamaisia genremääritelmiä. Yhtye tunnetaan moniulotteisista sävellyksistään sekä sen muusikoiden virtuoosimaisista taidoista ja improvisaatiokyvyistä. Adam Neely ja Shown Crowder ovat myös omillaan tunnettuja ja seurattuja muusikkoja, joiden kanavilla on YouTubessa yhteensä lähes kaksi miljoonaa tilaajaa.

Vankan suosion internetin diggaripiireissä vakiinnuttanut Sungazer on myynyt aiemmillaan Euroopan-kiertueillaan täyteen lukuisia keikkapaikkoja. Yhtyeen konsertit tunnetaan vahvasta intensiteetistään, joka pitää yleisön varpaillaan vauhdikkaiden ja odottamattomien käänteiden äärellä. Helsingissä Sungazer esiintyy kvartettina, jonka täydentävät saksofonisti Jared Yee ja kosketinsoittaja Pier Luigi Salami.

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Liput ovelta, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3,50 € peritään ovella.

Myynti loppuu 12.11.2023 19:00.