EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 6. - La 7.8.2021  /  Ravintola Kalajärvi  /  Peräseinäjoki

Summerdance 2021

Summerdance 2021 Liput

SUMMERDANCE TULEE TAKAISIN 6.-7.8.2021.

SUMMERDANCE on dancemusiikin ystäville suunnattu tapahtuma, joka tuo kesäistä bilemeininkiä idylliselle Peräseinäjoen Kalajärvelle. Huippuesiintyjät ja DJ:t tarjoavat sekä retroilua ja modernia tanssimusiikkia iloiselle festariyleisölle kahdella esiintymislavalla!

OHJELMA:

Erika Vikman, Portion Boys, Windows95man, DJ Tony, Retropenu + paljon muita

UPEA SIJAINTI on yksi Summerdancen valteista: Kalajärvestä lisää osoitteesta http://www.kalajarvi.com/ - Ravintola Kalajärven yökerhosta ja ulkolavalta näkee upeat järvimaisemat.

PUITTEET KUNNOSSA: ulkona on katettu esiintymislava ja sisällä yökerhotilat. Molempiin tulee tehokas äänentoisto- ja valoarsenaali!

RAJOITETTU ENNAKKOLIPPUMÄÄRÄ - varmuuden vuoksi myyntiin tulee vain rajoitettu määrä ennakkolippuja. VARMISTA PÄÄSYSI BILEISIIN ja osta lippusi Tiketistä.

Facebook-tapahtuma


Ikäraja: K-18

Ennakkomyynnissä vain 2 päivän liput. Päivälippuja myydään ovelta, mikäli lippuja jää ennakkomyynnistä jäljelle. Liput portilta pe 35 €, la 40 €.