EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 9. - La 10.8.2019  /  Ravintola Kalajärvi  /  Peräseinäjoki

Summerdance 2019

Summerdance 2019 Liput

SUMMERDANCE IS BACK! KESÄISET BILEET KALAJÄRVEN UPEALLA RANTA-ALUEELLA PERÄSEINÄJOELLA - NÄE DANCEMUSAN HUIPPUNIMET JA -DJ:T LIVENÄ!

SUMMERDANCE on dancemusiikin ystäville suunnattu tapahtuma, joka tuo kunnon bilemeininkiä idylliselle Peräseinäjoen Kalajärvelle. Huippuesiintyjät ja tähti-DJ:t tarjoavat sekä retroilua ja modernia tanssimusiikkia iloiselle festariyleisölle kahdella esiintymislavalla!

PERJANTAI 09.08. Ovet 20:00

LIVE & RETROSTAGE
PARTAMATTI (Matti Airaksinen, Parasta Ennen! / YleX)
CHORALE ("Univiidakko", "Retroperjantai"...)
RAMA x MC LICIA ("Light My Fire", "Summer Paradise"...)
DJ TONY (Club Onniteekki, Härdelli)
DJ UNINEN (Ysärijatkot, Tuulipukukoodi)
DJ SATAI (Kuukauden mash-up / Retroperjantai)

LAUANTAI 10.08.2019. Ovet 20:00

LIVE & RETROSTAGE
OKU LUUKKAINEN (Retroperjantai, "7300 Päivää", "YsäriBoi")
SOLID BASE ("Mirror, Mirror", "Push It"...)
RAMA x MC LICIA ("Pokemon In My Dreams", "Cryin' Out"...)
DJ TONY (Club Onniteekki)
DJ UNINEN (Ysärijatkot, Tuulipukukoodi)
DJ SATAI (Tiistaitantsut, Tuulipukukoodi)

Pidätämme oikeudet artistimuutoksiin.


ARTIST INFO

SOLID BASE
on yksi isoimmista ysärinimistä Suomessa. "Mirror, Mirror"-hitillä läpilyöntinsä tehnyt kaksikko on livenä aina liekeissä! Tämän duon "You Never Know", "Come'n Get Me", "Push It", "Let It All Be Sunshine" ja monet muut pauhaavat edelleen ysäribileissä ympäri Eurooppaa.

OKU LUUKKAINEN kerää perjantaisin satojatuhansia suomalaisia radion ääreen, ja keikat ovat lähes aina loppuunmyytyjä. Miehellä on uskomaton kyky ottaa yleisönsä, eikä energia tunnu "YsäriBoi" ja "7300 päivää" -hiteistä tutulta Okupojalta loppuvan ikinä!

PARTAMATTI eli Matti Airaksinen on se mies, joka aloitti koko vuosia kestäneen ysäribuumin Suomessa. YleX:llä 9 vuotta pyörinyt "Parasta Ennen!"-radioshow raivasi tien ysäritapahtumille ja toi eurohumpan takaisin ihmisten kuuluville ja sydämiin.

CHORALE on jo nyt suomidancen legendojen mukaan luettava kaksikko, jonka "Univiidakko" ja "Retroperjantai" -hitit soivat ahkerasti bileissä ja radiossa. Chorale on nyt suositumpi kuin koskaan, ja livekunto on täyttä timanttia!

RAMA x MC LICIA julkaisi vastikään loistavan "Estonia"-EP:n yhdessä, ja aiemmin nämä artistit ovat kivunneet listoille mm. "Light My Fire" ja "Pokemon In My Dreams"-hiteillä. Ysäriklassikon takaa löytyvä Rama ja jenkkiräppäri MC Licia ovat yhdessä värikäs ja iloinen kaksikko, jotka nauttivat esiintymisestä ja nostavat tunnelman kattoon!

Ysäritiskijukkien kärkikaartiin kuuluvat DJ TONY, DJ UNINEN ja DJ SATAI ottivat Summerdanceen vauhtia isännöimällä Provinssi-festivaalin radiota. Summerdancessa herroilta kuullaan takuuvarmasti tanssilattialle pakottavaa jyystöä!

UPEA SIJAINTI on yksi Summerdancen valteista : Kalajärvestä lisää osoitteesta http://www.kalajarvi.com/ - Ravintola Kalajärven yökerhosta ja ulkolavalta näkee upeat järvimaisemat.

PUITTEET kunnossa : ulkona on katettu esiintymislava ja sisällä yökerhotilat. Molempiin tulee tehokas äänentoisto- ja valoarsenaali!

PALVELUT hoidetaan ammattitaidolla : Ravintola Kalajärvi järjestää riittävästi anniskelu- ja ruokapisteitä sekä ylimääräisiä vessoja tullaan sijoittamaan alueelle yleisökapasiteetin mukaan.

YLI 1100 HENKEÄ bailasi kanssamme Kalajärvellä viime kesänä ja juhannuksena. Tästä on tarkoitus pistää vielä paremmaksi elokuussa - hommaa liput ja tule mukaan Summerdanceen!

OKU : https://www.facebook.com/djokuluukkainen/
SOLID BASE : https://www.facebook.com/solidbaseofficial/
PARTAMATTI : https://www.facebook.com/partamatti/
CHORALE : https://www.facebook.com/choralemusic/
RAMA : https://www.facebook.com/RaskiMarkku/
MC LICIA : https://www.facebook.com/MCLiciaP/
DJ TONY : https://www.facebook.com/DeejiiTony/
DJ UNINEN : https://www.facebook.com/djUninen/
DJ SATAI : https://www.facebook.com/djsatai/

Facebook-tapahtuma


Ikäraja: K-18

2 päivän liput vaihdetaan rannekkeisiin portilla.

PORTILTA VAIN PÄIVÄLIPPUJA, 35€ KPL.