EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 10. - La 11.8.2018  /  Ravintola Kalajärvi  /  Peräseinäjoki

Summerdance 2018

Summerdance 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

SUMMERDANCE TULEE TAKAISIN SUUREMPANA KUIN KOSKAAN! KESÄISET BILEET KALAJÄRVEN UPEALLA RANTA-ALUEELLA ELOKUUSSA - NÄE DANCEMUSAN HUIPPUNIMET JA -DJ:T LIVENÄ!

SUMMERDANCE on dancemusiikin ystäville suunnattu tapahtuma, joka tuo kunnon bilemeininkiä idylliselle Peräseinäjoen Kalajärvelle. Huippuesiintyjät ja tähti-DJ:t tarjoavat sekä retroilua ja modernia tanssimusiikkia iloiselle festariyleisölle kahdella esiintymislavalla!

Summerdance tuo tänä vuonna kansainvälistä väriä Kalajärvelle: LASGO on 2000-luvulla hittejä takonut artisti, jonka "Something" oli jättimenestys ympäri Eurooppaa. PORTION BOYS räjäytti viime vuonna potin tarttuvalla "Karjala Takas" -hitillään ja tuore "6-0" jatkaa samalla menestysreseptilä! CHORALE on jo nyt suomidancen legendojen mukaan luettava kaksikko, jonka "Univiidakko" ja "Retroperjantai" -hitit soivat ahkerasti bileissä ja radiossa. Vain yksi live-esiintyjistämme on kuitenkin sellainen, jonka tuntevat ihan kaikki: TAUSKI. Tämän miehen hitit ja maine elävät jo omaa elämäänsä - hänen livevetoaan ei todellakaan kannata missata.

Ysäritiskijukkien kärkikaartiin kuuluvat Tony ja Uninen saavat tällä kertaa seuraa Tiistaitantsut-radiostreamiaan isännöivästä DJ Sataista. Kolmikko ottaa haltuun ulkolavan, jossa tullaan bailaamaan parhaiden 90's-hittien tahtiin... ja samaan aikaan yökerho muuttuu todelliseksi partyboksiksi DJ Pietron ja DJ NikoÄs:n käsissä!

Klubikulttuurivaikuttaja & pitkän linjan soittaja, DJ TONY, luotsaa edelleen maan parasta retroklubia eli Club Onniteekkia Seinäjoella, ja tekee pistokeikkoja pitkin Suomea. Kulttistatuksen nettishow'llaan saavuttanut DJ UNINEN saapuu myös lakeuksille lukuisten faniensa eli "minioneiden" iloksi, ja Onniteekissa viime vuonna debytoinut DJ SATAI (We Love The 90's Eurodance) täydentää ysärikattauksen.

DJ PIETRO, tuo pohjoisen pallonpuoliskon kovin party-DJ on hänkin soittajien (vispi)kermaa. Hän on soitellut siellä täällä - Jysäristä aina Tangomarkkinoihin. Ysäribileisiinhän kuuluu aina tilanteen vaatima showmeininki, ja Pietrolla ei ihan helposti näissä hommissa sanavarasto hyydy. Mukana Pietrolla on lupaava tulokas DJ NIKOÄS - joka haastaa DJ-veteraanin tuoreella otteella.

PERJANTAI 10.08.2018

LIVE & RETROSTAGE
LASGO ("Something", "Pray", "Alone"...)
CHORALE ("Univiidakko", "Retroperjantai"...)
LAMOURETTES
DJ TONY (Club Onniteekki)
DJ UNINEN (Ysärijatkot, Tuulipukukoodi)
DJ SATAI (Tiistaitantsut, Tuulipukukoodi)

PARTY CLUB
DJ PIETRO (Joy)
DJ NIKOÄS (Joy)
LAMOURETTES

LAUANTAI 11.08.2018

LIVE & RETROSTAGE
PORTION BOYS ("6-0", "Karjala Takas", "Pumppaa"...)
TAUSKI ("Sinä Vain", "Niin Minä Sinulle Kuulun"...)
LAMOURETTES
DJ TONY (Club Onniteekki)
DJ UNINEN (Ysärijatkot, Tuulipukukoodi)
DJ SATAI (Tiistaitantsut, Tuulipukukoodi)

PARTY CLUB
DJ PIETRO (Joy)
DJ NIKOÄS (Joy)
LAMOURETTES

Pidätämme oikeudet artistimuutoksiin.

Lisätietoja facebookissa

www.facebook.com/sdsjk


Ikäraja: K-18

2 päivän liput vaihdetaan rannekkeisiin portilla.