EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 17.8.2024  /  Varjobaari  /  Tampere

Summer Dying Fast

Summer Dying Fast Liput

Raging Cannon & Death Agency presents: Summer Dying Fast

Kesän lopulla Tampereen Varjobaarissa rytisee, kun lavalle astelevat Kuoleman Galleria, Northern Genocide ja Kituma.

Neljä albumia julkaissut Kuoleman Galleria palaa kotikaupunkinsa keikkalavoille lähes vuoden tauon jälkeen. Vuonna 2012 perustettu yhtye on kiertänyt mm. Norjassa ja Virossa sekä monissa muissa itäisen Euroopan maissa. Yhtyeen kaksi viimeisintä albumia, vuonna 2022 ilmestynyt "Armon Loppu" ja 2023 ilmestynyt "Pedon Synty", tekivät lähtemättömän vaikutuksen metallin synkemmän laidan seuraajiin.

Northern Genocide on Lahtelainen moderni metalliorkesteri. Musiikissa yhdistyvät melodinen death metal, industrial henkiset syntetisaattorit, sekä synkän dystooppiset sanoitukset. Norhern Genociden toinen täysipitkä albumi "The Point of No Return" julkaistiin maaliskuun 1. päivä Inverse Recordsin kautta.

Kituma on Oululaisen kitaristi-laulaja Markus Jussilan vuonna 2020 perustama sooloprojektina liikkeelle lähtenyt, sittemmin nelihenkiseksi kasvanut melodista death metallia raja-aitoja kolistellen ja suomenkielellä soittava yhtye. Vaikka yhtyeen musiikki nojaakin vahvasti metallin suuntaan, on musiikissa kuultavissa myös elementtejä muista genreistä, myös metallin ulkopuolelta ja se tekeekin yhtyeen musiikista raikasta ja erilaista.

Death agency

Racing Cannon  

www.facebook.com/Varjobaari/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 22:00

Liput ovelta 10 € mikäli jäljellä.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa
samalla lipulla. Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla.

Myynti loppuu 17.8.2024 20:00.