EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 8.4.2022  /  Tuba Food & Lounge  /  Oulu

Suistamon Sähkö

Suistamon Sähkö Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Aiemmille päiville 8.10.2021 ja 29.1.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisenaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 28.3.2022 mennessä.

***

Suistamon Sähkö yhdistää musiikissaan räppiä, laulua ja riehakasta reivimeininkiä haitareilla ja syntetisaattoreilla höystettynä. Yhtye on tullut tutuksi performatiivisista lavaesiintymisistään sekä korkealaatuisesta visuaalisesta maailmasta, jossa tanssi, pukusuunnittelu ja videotaide ovat tärkeässä osassa. Yhtyeen yleisöpohja on harvinaisen monimuotoinen: yhteisen energian äärelle ovat löytäneet hyvin eri taustoista lähtevät, kaikkia sukupolvia ja sukupuolia edustavat ihmiset.

Maaliskuussa 2021 Suistamon Sähkö julkaisi odotetun kolmannen albuminsa “Varokaa! Hengenvaara”. Albumi on sekä popeinta että villeintä mitä yhtye on tähän mennessä julkaissut. Suistamon Sähkön rytmimaailma on tanssittava ja samaan aikaan myös kokeellinen ja primitiivisen alkuvoimainen.

“Kulkukauppiaasta tulee kevytyrittäjä ja neuvostohaitari saa säestäjäkseen Commodore 64:n: Suistamon Sähkö yhdistää osuvasti historian ja nykyhetken”
Mari Koppinen / Helsingin Sanomat 9.3.2021

“Primitiivistä alkuvoimaa puhkuva lätty liitää viriiliin tapaan rytmikkäissä etnosfääreissä”
Juha Seitz / Ilkka-Pohjalainen 15.3.2021

***

Tuba Food & Loungessa on rajoitetut asiakaspaikkamäärät ja syömään voi tulla normaalisti.

Haluamme kuitenkin taata myös turvalliset keikkaillat asiakkaillemme, joten Tuba Food & Loungessa vaaditaan koronapassi keikkailtoina klo 20 lähtien.

Lataathan koronapassin valmiiksi puhelimeesi tai tulostat passista paperiversion ennen ravintolaan saapumista. Koronapassi ja henkilöllisyystodistus tarkistetaan ovella pääsylipun tarkastamisen ohessa. Kiitämme yhteistyöstä!

www.tuba.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Showtime 21:45

Jos tapahtumaan on lippuja jäljellä, niitä voi varata puhelinpalvelusta 0600-1-1616 (1,78 € / min. + pvm), joka päivä klo 9-21. Nettisivuilta vain ostoja.

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.