EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 1.2.2019  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vintti  /  Helsinki

Suistamon Sähkö, Hannibal & Hot Heros

Suistamon Sähkö, Hannibal & Hot Heros Liput

Ladataan…

Suistamon Sähkö on fuusioenergialaitos, jonka soinnista voit tunnistaa teknojalkaa vipattavaa jumputusta, maailmanmusiikkia sekä räppijulistusta. Syyskuun lopussa 2018 yhtye julkaisee uuden albuminsa Etkot, pectopaн ja etnoteknoa ja karauttaa sen myötä kiertueelle. Häpeilemättömästi hanurista voimansa puristava yhtye on vuosien ajan hakenut niin musiikillista kuin visuaalista inspiraatiota

rajantakaisesta Karjalasta. Yhtye on kasvattanut suosiotaan keikka keikalta ja lupaa laittaa lantiot liikkeelle, ja tanssittaa kansan maaniseen menoon.

Hot Herosin perustivat saksofonisti Sami Sippola, basisti Ville Rauhala ja rumpali Janne Tuomi vuonna 2015. He ovat nousseet samoille lavoille ja astuneet yhdessä studioihin jo vuosikaudet, esiintyneet jazzklubeilla Vanhalta Mantereelta Yhdysvaltoihin ja säestäneet Janne LaurilanPauli Hanhiniemen sekä Hannibalin kaltaisia lauluntekijöitä sekä räppäreitä.

Bändin pisin kahdenkeskinen historia on Sippolalla ja Rauhalalla, jotka ovat Black Motorin perustajajäseniä. Hot Herosin debyyttilevy Fill Up with Old Time Salvation ilmestyi vuonna 2016. Kriitikoiden vastaanotto oli hyvä, ja keikkoja soitettiin Bulgariaa sekä Venäjää myöten.

Uuden albumin otsikko Folkjazz from Finland kertoo yhdellä vilkaisulla, mitä on lupa odottaa. Sippolalle, Rauhalalle ja Tuomelle ominainen, eurooppalaisen freejazzin perinteestä kumpuava soitto soljuu vuolaasti kansanmusiikin omaisten teemojen virrassa. Edward Vesala ja Piirpauke ovat saaneet Hot Herosista perinteilleen jatkajan, joka päivittää suomalaisten juurten soundin rohkeasti ja luontevasti nykyhetkeen.

Suistamon Sähkö
Hot Heros

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 15 € / 14 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Korjaamolainen-alennuksen saat liittymällä Korjaamon jäseneksi ilmaiseksi osoitteessa www.korjaamo.fi