EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 26.11.2021  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Suistamon Sähkö (aamupäivädisko)

Suistamon Sähkö (aamupäivädisko) Liput

Suistamon Sähkö esiintyy 26.11. iltakonserttinsa lisäksi myös päiväkonsertissa G Livelab Tampereella perjantaina 26.11. klo 11:30. Konsertin ovet avataan klo 11. Tapahtuma on tarkoitettu kaikenikäisille, mutta sinne on tarjolla eläkeläisille, opiskelijoille, työttömille ja kotivanhemmille lippuja tarjoushintaan. Kotivanhemmat voivat tuoda mukanaan myös lapsia, sillä G Livelab Tampere on ikärajaton keikkapaikka. Alle kouluikäiset lapset pääsevät konserttiin maksutta, kouluikäiset pääsevät sisään opiskelijalipulla. Konsertin volyymit pidetään maltillisina, mutta toki suosittelemme pienille lapsille kuulosuojaimien käyttöä.

Suistamon Sähkö yhdistelee kansanelektroksikin luonnehditussa musiikissaan räppiä, laulua ja riehakasta reivimeininkiä haitareilla ja syntetisaattoreilla höystettynä. Kansanmusiikkia arvaamattoman anarkistisesti muovaileva yhtye tunnetaan performatiivisista lavaesiintymisistään sekä korkealaatuisesta visuaalisesta maailmasta, jossa tanssi, pukusuunnittelu ja videotaide ovat tärkeässä osassa. G Livelabissa kuullaan materiaalia mm. tuoreelta Varokaa! Hengenvaara -albumilta, joka on samaan aikaan popeinta ja villeintä mitä yhtye on tähän mennessä julkaissut.

Kulkukauppiaasta tulee kevytyrittäjä ja neuvostohaitari saa säestäjäkseen Commodore 64:n: Suistamon Sähkö yhdistää osuvasti historian ja nykyhetken.” – Mari Koppinen (Helsingin Sanomat 9.3.2021)

Primitiivistä alkuvoimaa puhkuva lätty liitää viriiliin tapaan rytmikkäissä etnosfääreissä” – Juha Seitz (Ilkka-Pohjalainen 15.3.2021)

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 11:00
Showtime 11:30

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, kouluikäiset pääsevät keikalle opiskelijalipulla.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 26.11.2021 11:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot