EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 4.10.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

Sudden Lights (LV)

Sudden Lights (LV) Liput

LATVIALAINEN SUDDEN LIGHTS SEMIFINALISSA LOKAKUUSSA! 

Sudden Lights on yksi Latvian tämän hetken kuumimmista yhtyeistä! Popahtavaa rokkia indie-vivahteella soittava yhtye edusti Latviaa Euroviisuissa vuonna 2023 ja on sen jälkeen valloittanut radioiden soittolistat sekä kriitikoiden sydämet kappaleillaan “Laternas” ja “Mēs turpināmies” . Yhtye kiertää tällä hetkellä ympäri Baltiaa, Puolaa ja Iso-Britanniaa sekä valmistelee neljättä studioalbumiaan.

Vuosi 2023 oli tähän mennessä yhtyeen menestyksekkäin vuosi. Syyskuussa 2023 yhtye keräsi 3500 ihmistä ensimmäiseen ulkoilmakonserttiinsa Riikassa ja vuoden 2023 lopussa Latvian radio kutsui yhtyeen luomaan hymnin heidän vuotuiseen hyväntekeväisyystapahtumaansa “Dod pieci”. Näin syntyi kappale “Adata un diegs” yhdessä räppäri Gustavon kanssa.

Yhtye saapuu 4.10. harvinaiselle ja intiimille klubikeikalle Semifinaliin, jossa yleisöllä voi olla viimeinen mahdollisuus nähdä bändi näin läheltä!   

SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Saavutettavuus: Tapahtumapaikka on esteellinen. Sisäänkäynti portaikon kautta.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 17€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 4.10.2024 20:00.