EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 4.5.2019  /  Bar Loose  /  Helsinki

Suamenlejjona, Reflection Dies, Drug of Choice

Suamenlejjona, Reflection Dies, Drug of Choice Liput

Ladataan…

Suamenlejjona iskee MM-kisojen alkumainingeissa Helsinkiin! Lauteet lämmittelemässä Reflection Dies sekä Drug Of Choice.

SUAMENLEJJONA
Suamenlejjona sai alkunsa vuonna 1995, kun Suomen jääkiekkomaajoukkue voitti ensimmäisen maailmanmestaruutensa. Ensimmäinen pitkäsoitto julkaistiin kuitenkin vasta vuonna 2014 Suomen toisen jääkiekon MM-kullan jälkimainingeissa. Tämän jälkeen yhtye on julkaissut useita singlejulkaisuja, joista viimeisin "Keppana jouluaamuna" julkaistiin joulukuussa 2018. Vaikka Suamenlejjona varaa vahvasti jääkiekkoon, yhtyeen lyriikat kuvailevat suomalaisen miehen sielunmaisemaa muullakin tasolla - ja tietysti äijämäisen riettaasti ja ronskisti! Biiseihin löytyy tematiikkaa näin ollen jääkiekon lisäksi "järkevästä rahankäytöstä, maltillisesta bissen kittaamisesta, ruusunpunaisista risteilyromansseista sekä tietenkin naiskauneudesta"! Keikoilla saattaa mahdollisesti myös nähdä vilaukselta tissin tai pari - paitsi Turussa tietenkin.

Keppana jouluaamuna:
https://www.youtube.com/watch?v=JXAuRBrtie8

Suamalaista lihaa:
https://www.youtube.com/watch?v=3sYmDsLnjaM

Kymmentä vaille yhdeksän:
https://www.youtube.com/watch?v=N-kHo-A9-ls

Nakkimuki:
https://www.youtube.com/watch?v=xVybjxoiXQ0

www.heavymetalheart.com


REFLECTION DIES
RD on raivoisasta lavaesiintymisestään ja karismaattisesta olemuksestaan tunnettu helsinkiläinen metalcore- bändi. Yhtye soittaa amerikkalaiselta kuulostavaa nykymetallia, jossa groovaavuus ja raskas mättö kulkevat käsi kädessä. Vaikutteita bändi on ottanut mm. yhtyeiltä As I Lay Dying, In Flames ja Caliban. Reflection Dies esiintyi HMH festivaaleilla ensimmäistä kertaa vuonna 2014 ja jatkaa sillä tiellä tapahtuman takuuvarmana tärppinä! RD on parasta herkkua niille, jotka haluavat nostattaa adrenaliinitasoaan ja saada niskaan nytkettä!

DRUG OF CHOICE
Vuonna 2014 perustettu Drug Of Choice on kiertänyt Suomea ahkerasti hankkien timanttisen kovan livekunnon. Musiikissa yhdistyy bassovetoiset groovaavat rässiriffit sekä rock ja hardcore elementtejä.

Facebook-tapahtuma

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Eteispalvelumaksu lipunostaneille 2 € (norm. 3 €).

Liput ovelta 10 €, mikäli jäljellä.