EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 7.2.2020  /  45 Special  /  Oulu

Suamenlejjona

Suamenlejjona Liput

Suamenlejjona on turkulainen metalliyhtye, joka jakaa mielipiteitä, valloittaa sekä hämmentää kuulijoitaan riettailla, mutta vahvasti huumoriin nojaavilla lyriikoillaan.

Bändi on kerännyt jo vankan kuulijakunnan ympäri Suomea ja jatkaa edelleen voittokulkuaan täyttämällä tupia pääkaupunkiseudulta aina pohjoisen (p)erämaille saakka. Suamenlejjonan lyriikat rakentuvat monelle suomalaiselle samaistuttavien teemojen sekä stereotypioiden ympärille. Jääkiekko, keskiolut, kauniit naiset, miehiset miehet, ronski rakkaus, luottotietojen menettäminen, nakkimuki... Jääkiekkopaita päällä, keppana kourassa, rinta rottingilla ja vahvalla itseironialla eteenpäin. Tästä kaikesta on Suamenlejjona tehty. Yhtye on julkaissut toistaiseksi yhden pitkäsoiton "Suamenlejjona" ja tämän jälkeen useamman singlejulkaisun, joista tuorein "Penkist Sata" julkaistiin elokuussa 2019. Kyseistä kappaletta on parin kuukauden aikana ehditty striimata Spotifyn puolelle jo melkein 200 tuhatta kertaa!

Suamenlejjonan keikka 45 Specialissa on kevään ainokainen. Kyseisen keikan jälkeen bändi vetäytyy "lejjonaluolaansa" työstämään uutta albumia , joka julkaistaan loppuvuodesta 2020.

Koordinaatit siis kohti Oulua - siellä nähdään!

www.45special.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 21:00