EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 13.10.2022  /  On the Rocks  /  Helsinki

Sturle Dagsland (NO), Antinranta

Sturle Dagsland (NO), Antinranta Liput

Sturle Dagsland, Antinranta saapuu On the Rocksiin!

Sturle Dagsland on kotimaassaan Norjassa laajalti arvostettu artisti, jonka ainutlaatuinen esitys vie yleisönsä villiin, kauniiseen ja surrealistiseen maailmaansa. Veljekset Sturle ja Sjur Dagsland muodostavat duon, joka on kiertänyt esiintymässä ympäri maailmaa New Yorkista Shanghaihin. Tämä sinun on nähtävä itse!

"Seikkailunhaluinen henki, ainutlaatuinen soundi ja kiistaton intensiteetti... Musiikissa on primitiivinen ja eteerinen fiilis. Se on synkkää, häiritsevää, hämmästyttävää ja uraauurtavaa... Niitä ei voi luokitella, koska ne kuulostavat jo olemassa olevalta." -THe Wall

Antinranta – teknologiakuiskaaja ja radikaalin armon lähettiläs

Pohjoisen yön outolintu Antinranta on säveltäjä, sanoittaja, muusikko, äänisuunnittelija, sekä pitkän uran muotoilijana tehnyt tulevaisuusajattelija. Auri Antinranta tunnetaan muun muassa matemaattisen täsmällistä progepopia soittaneen, edelleen määrittelemättömällä tauolla olevan Tuvalu-yhtyeen laulajana, kosketin- ja konevelhona sekä keulakuvana. Antinranta julkaisi perjantaina 7.10. ensimmäisen singlen New Narratives helmikuussa 2023 ilmestyvältä Collective Displacement -sooloalbumiltaan.

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-04:00

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 13.10.2022 19:00.