EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 29.11.2021  /  Koko Jazz Club  /  Helsinki

Strandberg Project X

Strandberg Project X Liput

Vuonna 2020 julkaistun X levyä varten perustetun Strandberg Projectin isomman live kokoonpanon esiintymiset jouduttiin perumaan koronan takia lähes kokonaan ja orkesteri on ollut vallitsevan tilanteen takia tauolla. Nyt tilanne on saatu korjattua ja yhtye esiintyy Koko Jazz Klubilla 29.11.2021 vierailijoiden kanssa.

Strandberg Project perustettiin alunperin vuoden 1995 ”At The Music Box” levyn julkaisua varten ja on toiminut siitä lähtien kiinteänä ryhmänä. Ideana on ollut kutsua muusikkoystäviä Projektiin eri genreistä ja luoda jotakin uutta hyödyntämällä vierailijoiden erikoisosaamista ja omia näkökulmiaan esitettävään materiaaliin.

STRANDBERG PROJECT X

Jan-Olof Strandberg, basso
Sami Virtanen, kitara
Jukka Gustavson, kosketinsoittimet & laulu
Jartsa Karvonen, rummut
Junnu Aaltonen, saksofoni ja huilu
Felix Zenger, beatbox

www.kokojazz.fi/ohjelmisto/strandberg-project


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00


Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot