EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 16.2.2024  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Stoned Statues + LASTOUT

Stoned Statues + LASTOUT Liput

Hiljattain uuden albumin julkaissut Stoned Statues sekä tamperelainen metalllitulokas LASTOUT keikkailevat yhdessä G Livelabissa!

Stoned Statues on noussut lyhyessä ajassa kotimaisen raskaan rockin ja metallin vientitoivoksi. Sakara Records sainasi yhtyeen elokuussa 2021, ja Stoned Statues julkaisi huhtikuussa 2022 huikeita arvioita saaneen nimikkodebyyttialbuminsa. Yhtye keikkaili albuminsa tiimoilta ympäri Suomen lähes kaikilla suurilla festivaaleilla, mm. Rockfestissä, Provinssissa, Tammerfesteillä, Qstockissa, Kuopiorockissa ja Knotfesteissä keräten live-esiintymisistään pelkästään hehkutusta ulkomaita myöten. Debyytti huomioitiin myös Emma Gaalassa upeasti kolmella ehdokkuudella, ja bändi voitti myös Indie Awards-tapahtumassa Vuoden Tulokas 2023 -palkinnon. Hiljattain bändi julkaisi hehkutetun uuden albuminsa Guardian, joka yhdistelee punk-asennetta tarttuviin melodioihin ja melodiseen metalliin ainutlaatuisella tavalla.

LASTOUT on 17-vuotiaista nuorista koostuva metallikokoonpano, joka on herättänyt suurta kiinnostusta ensimmäisillä Youtube-julkaisuillaan maailmalla sekä kotikaupungissaan Tampereella. LASTOUT toimittaa vakuuttavasti tuoreen kuuloista uuden sukupolven metallia, eivätkä yhtyeen live-esiintymiset jätä yleisöä kylmäksi. Tällä hetkellä bändi työstää debyyttialbumiaan, joka tullaan julkaisemaan tuoreen levytyssopimuksen myötä Ranka Kustannuksella.

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 20:15
Showtime klo 21:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus