EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 28.3.2024  /  G Livelab  /  Helsinki

Stoned Statues

Stoned Statues Liput

Kotimaisen vaihtoehtometallin ykkösnimi Stoned Statues kiertää Suomea helmi-maaliskuussa. Viisi kaupunkia kattava minikiertue lähtee liikkeelle Kouvolasta 10. helmikuuta ja huipentuu Helsingin G Livelabiin lauantaina 30. maaliskuuta.

Helmikuussa pidettävässä Emma Gaalassa toistamiseen Vuoden Metalli -kategorian ehdokkuuden ansainnut kolmikko julkaisi kehuja niittäneen kakkosalbuminsa ”Guardian” marraskuussa 2023, ja yhtye odottaa malttamattomana keikkabussin starttaamista: ”Keikkailu ja fanit ovat iso syy siihen, miksi bändissä soittaminen on parasta. Ollaan tosi innoissamme tulevista kevään keikoista, koska päästään kunnolla soittamaan 'Guardian'-albumimme biisejä, ja näyttämään mihin kaikkeen me triona pystytään."

Sakara Recordsin talliin kuuluva Stoned Statues julkaisi ylistetyn debyyttinsä huhtikuussa 2022, joka sinkosi kolmikon kotimaisen musiikkikentän puhutuimpiin ilmiöihin. Guardian-albumi taas yhdistelee punk-asennetta tarttuviin melodioihin ja melodiseen metalliin ainutlaatuisella tavalla.

Ansaitusti vuoden 2023 Indie Awardsissa Vuoden Tulokas -pystillä palkittu yhtye on kerännyt mainetta karismaattisena livebändinä.

Konsertti on ikärajaton.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Myynti loppuu 28.3.2024 18:00.