EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 13.6.2019  /  Kaisaniemen puisto  /  Helsinki

Sting (UK)

Sting (UK) Liput

Ladataan…

STING - Liput & Lisätiedot

Stingin konsertti Helsingissä koetaan Kaisaniemen puistossa torstaina 13.6.2019. My Songs -konsertti on näyttävä ja taidokas show, joka keskittyy Stingin pitkän uran rakastetuimpiin hitteihin niin soolotuotannosta kuin The Police -ajoiltakin. Kaisaniemen kentällä kaikuvat jättihitit, kuten "Englishman in New York", "Fields of Gold", "Every Breath You Take", "Shape Of My Heart", "Roxanne", "Message In A Bottle" ja monia muita.

Aikataulut

18:00 ovet
21:00 Sting
23:00 Konsertti päättyy & alue sulkeutuu

Sting ja The Police

Englannin Newcastlessa syntynyt säveltäjä, laulaja-lauluntekijä, näyttelijä, kirjailija ja aktivisti Sting muutti Lontooseen vuonna 1977 ja perusti The Police-yhtyeen yhdessä Steward Copelandin ja Andy Summersin kanssa. Bändi julkaisi kaikkiaan viisi studioalbumia sekä vastaanotti uransa aikana kuusi Grammy- ja kaksi Brit Award -palkintoa. Yhtye nostettiin Rock and Roll Hall of Fameen vuonna 2003.

Stingin sooloura

Sting, yksi maailman tunnetuimmista sooloartisteista, on sittemmin vastaanottanut myös kymmenen muuta Grammy-palkintoa, kaksi Brit Award-, Golden Globe-, Emmy- ja neljä Oscar-ehdokkuutta sekä TONY-ehdokkuuden, Billboard-lehden Century-palkinnon sekä MusiCaresin Vuoden persoona -palkinnon. Hänet on nimitetty myös biisintekijöiden Hall Of Fameen sekä palkittu maineikkailla Kennedy Center Honors, The American Music Award of Merit ja The Polar Music Prize -pysteillä.

Yli vuosikymmenen odotuksen jälkeen julkaistun ylistetyn ensimmäisen rock / pop -kokoelman 57th & 9th jälkeen Sting julkaisi 44/876 -albumin reggaeartisti Shaggyn kanssa. Materiaali kumpuaa kummankin lukuisista yllättävistä musiikillisista lähteistä. Levy sai Grammy-ehdokkuuden Paras reggae albumi -sarjassa. Albumi kunnioittaa duon rakkautta Jamaicaan, joka on Shaggyn kotimaa, mutta myös paikka, jossa Sting kirjoitti Police-klassikon "Every Breath You Take".

Kesällä 2018 Sting ja Shaggy tekivät kiertueen, joka piti sisällään monia historiallisia keikkapaikkoja. Kaksikko esitti keikoilla paitsi omia hittejään myös materiaalia yhteiseltä albumilta yhdistellen taustakokoonpanojaan. Menestyskiertue ulottui Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan sekä Itä-Eurooppaan.

Sting on koko maineikkaan uransa aikana myynyt yli 100 miljoonaa albumia. Hän on näytellyt 15 elokuvassa, tuottanut A Guide to Recognizing Your Saints -elokuvan ja näytellyt The Threepenny Operassa Broadwaylla. Hänen viimeisin teatteriprojektinsa oli TONY-ehdokkuuden saavuttanut The Last Ship -musikaali, joka kertoo Wallsendin laivanrakennusyhteisöstä Englannin koillisosassa, jossa hän syntyi ja kasvoi. Showta, jonka musiikista ja lyriikoista vastasi itse Sting, esitettiin Broadwaylla 2014-2015 ja se kiersi Briteissä maalis-heinäkuussa 2018. Tämän vuoden maaliskuussa Sting esiintyy telakan johtaja Jackie Whitena The Last Ship -produktiossa torontolaisessa Princess of Wales -teatterissa.

Sting ja hyväntekeväisyys

Stingin ihmisoikeusjärjestöille kuten Rainforest-rahastolle, Amnesty Internationalille ja Live Aidille osoittama tuki heijastuu laajemmassa mittakaavassa myös hänen taiteessaan. Vaimonsa Trudie Stylerin kanssa perustama Rainforest-rahasto järjestö tukee paitsi sademetsien suojelua myös niiden alkuperäisväestöjä. He ovat yhdessä järjestäneet 18 hyväntekeväisyyskonserttia kerätäkseen lahjoituksia ja levittääkseen tietoisuutta maailman uhanlaisista luonnonvaroista. Rainforest-rahasto on perustamisestaan ​​lähtien laajentunut organisaatioverkostoksi, joka toimii yli 20 maassa kolmella mantereella.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

VIP-lippuja ei ole mahdollista maksaa kulttuurieduilla.

Aikataulut
18:00 ovet
21:00 Sting
23:00 Konsertti päättyy & alue sulkeutuu

VIP-liput sisältävät:
- VIP Sisäänpääsyn
- Vip-passi & ranneke
- Pääsy VIP- sekä tapahtuma-alueelle
- Buffetruokailu & snacks-pöytä

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ ohjeistamista varten.