EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 7.8.2020  /  Amarillo Night  /  Hyvinkää

Amarillo Night: STIG

Amarillo Night: STIG Liput

Tapahtuma on siirtynyt! Alkuperäiselle päivälle 8.5. ostetut liput käyvät tähän tapahtumaan sellaisenaan.

 

Äitienpäivään huipentuva viikonloppu käynnistetään Hyvinkäällä parhailla mahdollisilla bileillä, kun STIG nähdään Amarillossa perjantaina 8. toukokuuta!
 
Warnerille levyttävä artisti ponnisti pinnalle Stig Dogg -nimellä operoineena rnb-kurkona, jolta muistetaan suomiräpin kerman kanssa tehdyt bängerit kuten Rakkauden Bermudan kolmio sekä Nyt on juttu se. Toisella pitkäsoitolla homma lähti vielä isompaan lentoon mm. Stigidilaation ja Vadelmasuklaan myötä.

Sittemmin artisti on esiintynyt niin vanhalla aliaksellaan kuin STIG-nimellä. Häntä on nähty vuosien varrella eri formaateissa Syksyn Sävelestä Uuden Musiikin Kilpailuun. Uutta musiikkia on ilmestynyt useamman albumin verran, isoimpina lekoina mm. tuplaplatinaa saavuttanut Roy Orbison, ORIGINAL GIGOLO, Ryyppy, Puumaa mä metsästän, Viheltelen, Don Diba ja lukuisat muut kuolemattomat hitit.

 

Facebook-tapahtuma

www.facebook.com/AmarilloHyvinkaa


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00
Showtime 24:00

Liput ovelta 14 €.

Lippu vaihdetaan rannekkeeseen.


Myynti loppuu 7.8.2020 22:00.