EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 21.10.2023  /  Ravintola Kerubi (sali)  /  Joensuu

Steven ’n’ Seagulls

Steven ’n’ Seagulls Liput

Aluksi oli banjo ja eiskadeiskan Thunderstruck, sitten älytön suksee niin Tuupovaarassa kuin Kansas Cityssä. Steven’n’Seagulls on timantinkova ja tunnelman laipioon nostava kokonaisuus, joka kiertää ympäri maapallon välittämässä yleisölle musiikin ilosanomaa suoraan kylmästä pohjolasta. Jos yhtye aluksi tunnettiin rock- ja metal-klassikoiden uudelleen sovittamisesta, on bändii kolmella viimeisellä levyllään esitellyt kansainväliselle yleisölleen myös omaa tuotantoa. Jätkät soittaa kesän festareilla, painuvat syvälle jenkkilään ja sitten on luvassa Kerubi! Armottoman hyvien live-esiintyjien viihdytään, pidetään hauskaa ja nautitaan ainutlaatuisesta musiikillisesta keitoksesta!

www.kerubi.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Showtime 22:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään narikkamaksu 3 €.

Kerubin kantiskortilla ennakkolipuista 2 euron alennus. Alennusliput (rajoitettu erä) myynnissä ainoastaan Tiketissä. Kerubin voimassaoleva kantiskortti on näytettävä sisääntulon yhteydessä. Kerubin mobiilikantiskortin saat hankittua osoitteesta kantis.kerubi.fi

Myynti loppuu 21.10.2023 23:59.