EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 4.6.2022  /  CoolHead Brew Viikki  /  Helsinki

Steve 'n' Seagulls + Nuori Hector & Band

Steve 'n' Seagulls + Nuori Hector & Band Liput

Riehakkaista keikoistaan tunnettu rockia ja bluegrassia luovasti yhdistelevä Steve ‘n’ Seagulls esiintyy CoolHead Live kesäkeitaalla 4. kesäkuuta!

Viime kesänä Helsingin tapahtumakalenteriin singahtanut CoolHead LIVE -keikkasarja paisuu koko kesän mittaiseksi musiikin, auringonpaisteen ja pienpanimo-oluen juhlaksi. Viikin Gardenian uniikissa ympäristössä sijaitsevan kesäkeitaan kahdella ulkolavalla nähdään touko-syyskuussa yli 40 kiinnostavaa artistia. Liput keikoille ovat myynnissä nyt!

Steve ‘n’ Seagulls on saanut alkunsa vuonna 2010, esittämällä ladon seinästä revittyjä versioita metalli- ja rockbiiseistä. Soitinarsenaali on alusta asti ollut vähintään riittävän laaja; banjo, mandoliini, rummut, kontrabasso, haitari, kitara, huilu ja muuta mukavaa. Ajan myötä yhtyeestä on hioutunut timantinkova kokonaisuus, joka kiertää ympäri maailmaa tuomassa yleisölle musiikin ilosanomaa suoraan kylmästä pohjolasta. Nykyisin bändin ohjelmistossa on lainaklassikkoja ja omaa tuotantoa.


www.coolhead.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

AIKATAULU
18.00 - Ovet
18.45 - Nuori Hector & Band
20.00 - Steve ‘n’ Seagulls 

Keikat loppuvat klo 22.00 mennessä

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Katso kaikki tulevat CoolHead Live -terassikeikat: www.tiketti.fi/coolheadlive