EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 6.5.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

Steve Ignorant Band, Pelle Miljoona & Pispala Punks

Steve Ignorant Band, Pelle Miljoona & Pispala Punks Liput

STEVE IGNORANT BAND JA PELLE MILJOONA & PISPALA PUNKS ON THE ROCKSIIN TOUKOKUUSSA 2023

Anarkopunkyhtye Crassin perustajajäsen Steve Ignorant tuo toukokuussa yhtyeensä Suomeen. Erikoiskokoonpano esittää 6.5.On The Rocksissa äärimmäisen kantaaottavaa ja yksilön vapautta korostavaa Crass-materiaalia vuosilta 1977-1984. Englantilainen Crass toi todellisen anarkismin punkiin vuonna 1977. Crass oli yksi punkin merkittävimmistä ryhmistä: se näytti mallin tee se itse -kulttuurille, todelliselle poliittiselle kantaaottavuudelle sekä anarkopasifismille.

Kun osa alkuperäisistä punk-yhtyeistä keskittyi pintaan, Crass sukelsi syvälle yhteiskunnan rakenteisiin ja otti vahvasti kantaa kotimaansa ongelmiin: Iso-Britanniassa vallalla ollut monikansallisia markkinavoimia avoimesti tukenut thatcherismi ja Falklandin sota saivat Crassin avoimesti takajaloilleen. Uransa alusta asti suoran toiminnan puolesta ja rahan valtaa vastaan taistellut yhtye ehti vuoteen 1984 jatkuneen uransa aikana jättää lähtemättömät jäljet musiikkikulttuuriin.

Steve Ignorant on Crassin jälkeen vaikuttanut mm. yhtyeissä Conflict, Schwartzneggar ja Stratford Mercenaries – tähän kokoonpanoon kuului myös suomalainen Mariska. Lisäksi Ignorant on toiminut kuvataiteilijana sekä anarkistisen nukketeatterin kehittäjänä.

Ignorantin ura on jatkunut aktiivisena vaikka hän julkaisi muistelmateoksensa The Rest Is Propaganda jo vuonna 2010. Steven nykyinen yhtye Slice of Life jatkaa tutuilla teemoilla: tasa-arvo, rasismin kitkeminen, sodanvastaisuus ja globaalisaation vastustaminen ovat yhä Steve Ignorantille kaikki kaikessa.

Pelle Miljoona & Pispala Punks esittää alkuaikojen tuotantoaan vuosilta 1978-81. Setistä löytyy muun muassa biisejä N.U.S., Viimeinen syksy - sekä Avoimet ovet -levyiltä. Bändissä soittavat Pellen lisäksi Jussi Hänninen kitaraa, P-P Kotila kitaraa, Jyri Piekäinen bassoa ja Markus Saastamoinen rumpuja.

Liput:

– ennakkoon Tiketistä alk. 22 €
– ovelta 25 €, mikäli jäljellä

    www.rocks.fi


    Ikäraja: K-18

    Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

    Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

    Myynti loppuu 6.5.2023 20:00.