EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 5.5.2023  /  Tullikamarin Klubi  /  Tampere

Steve Ignorant Band: Crass Songs 1977-84 with special guest: Pelle Miljoona & Pispala Punks

Steve Ignorant Band: Crass Songs 1977-84 with special guest: Pelle Miljoona & Pispala Punks Liput

Tullikamarin Klubilla päästään nauttimaan kahden punk-legendan arkistojen aarteista!

Anarkopunkyhtye Crassin perustajajäsen Steve Ignorant tuo toukokuussa yhtyeensä Suomeen. Erikoiskokoonpano esittää 5.5 Tampereen Tullikamarin Klubillakantaaottavaa ja yksilön vapautta korostavaa Crass-materiaalia vuosilta 1977-1984.

Englantilainen Crass toi todellisen anarkismin punkiin vuonna 1977. Crass oli yksi punkin merkittävimmistä ryhmistä: se näytti mallin tee se itse -kulttuurille, todelliselle poliittiselle kantaaottavuudelle sekä anarkopasifismille. Kun osa alkuperäisistä punk-yhtyeistä keskittyi pintaan, Crass sukelsi syvälle yhteiskunnan rakenteisiin ja otti vahvasti kantaa kotimaansa ongelmiin: Iso-Britanniassa vallalla ollut monikansallisia markkinavoimia avoimesti tukenut thatcherismi ja Falklandin sota saivat Crassin avoimesti takajaloilleen. Uransa alusta asti suoran toiminnan puolesta ja rahan valtaa vastaan taistellut yhtye ehti vuoteen 1984 jatkuneen uransa aikana jättää lähtemättömät jäljet musiikkikulttuuriin.

Steve Ignorant on Crassin jälkeen vaikuttanut mm. yhtyeissä Conflict, Schwartzneggar ja Stratford Mercenaries (Stratford Mercenaries -kokoonpanoon kuului myös suomalainen Mariska!). Lisäksi Ignorant on toiminut kuvataiteilijana sekä anarkistisen nukketeatterin kehittäjänä. Ignorantin ura on jatkunut aktiivisena vaikka hän julkaisi muistelmateoksensa The Rest Is Propaganda jo vuonna 2010. Steven nykyinen yhtye Slice of Life jatkaa tutuilla teemoilla: sukupuolinen tasa-arvo, rasismin kitkeminen, sodanvastaisuus ja globaalisaation vastustaminen ovat yhä Steve Ignorantille kaikki kaikessa.

Illan avaava kotimaisen punkin grand old man Pelle Miljoona esittää alkuaikojen tuotantoaan vuosilta 1978-81. Setistä löytyy muun muassa biisejä niin N.U.S., Viimeinen syksy kuin Avoimet ovet-levyiltä. Bändissä soittaa Pellen lisäksi Jussi Hänninen: kitara, P-P Kotila: kitara, Jyri Piekäinen: basso ja Markus Saastamoinen: rummut.

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Tullikamarin turvallisuusohje täällä.

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin.

Myynti loppuu 5.5.2023 19:00.