EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 5.4.2023  /  G Livelab  /  Helsinki

Steve Gunn & David Moore (US)

Steve Gunn & David Moore (US) Liput

Steve Gunn on tehnyt monipuolisen uran indien, psykefolkin ja americanan parissa. Suomessakin keikkaillut arvostettu yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä on löytänyt taiteelliseksi partnerikseen pianisti David Mooren.

”Olemme molemmat toistemme musiikin faneja”, Moore kertoo.

Gunnin ja Mooren maaliskuussa ilmestyvä yhteislevy Let the Moon Be a Planet on kitaran ja pianon synergististä vuoropuhelua. Improvisoiden syntyneet kappaleet ovat meditatiivisia teoksia, ja vaikka musiikki on minimalistista, yksityiskohdista ei ole pulaa, esimerkkinä singlenä julkaistu Over the Dune.

Illan avaa Vaisu Luksus joka on Jukka Nousiaisen ja Janne Laurilan kokeellisempien ideoiden romukoppa, josta nousee välillä kraut-henkisiä kitaraimprovisaatioita, toisinaan dronea, aika ajoin nauhamusiikkia ja silloin tällöin urkusävellyksiä. Vapaaseen assosiointiin, viitteelliseen säveltämiseen ja vuorovaikutteiseen kuuntelemiseen perustuva kokoonpano keikkailee harvoin.


Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00


Myynti loppuu 5.4.2023 19:00.