EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 8.10.2022  /  Arabiasali  /  Helsinki

Steppi soikoon - Tap-Step 50 vuotta

Steppi soikoon - Tap-Step 50 vuotta Liput

Suomalaisen steppitanssiharrastuksen 50-vuotias uranuurtaja Tap-Step ry juhlistaa syntymäpäiväänsä ja pistää steppikengät soimaan!

Juhlanäytöksen tanssinumeroissa esitellään monipuolisesti stepin eri tyylilajeja ja mahdollisuuksia, laulamista ja soittamista unohtamatta. Yhdistyksen näytöksille on tyypillistä myös yllätyksellisyys ja leikkimielisyys, ja esityksessä tullaan näkemään varsinaisen steppitanssin lisäksi rautaisannos rytmillisiä iloja, moderneja muunnoksia ja koreografioita vuosien varrelta. Kokonaisilmeessä muistellaan vuosien aikana kerättyä video- ja valokuvamateriaalia sekä parhaita paloja pukuvaraston uumenista. Harrastuksemme parissa on steppareita eri ammateista ja erilaisista elämäntilanteista ja kulttuureista, yhdistävänä tekijänä rakkaus steppiin.

Kotisivu

Facebook


Esitykset:

8.10.2022 klo 15:00 ja klo 18:00

Kesto n. 2h

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Arabiasali
Muotoilijankatu 1B, 00560, Helsinki