EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 22.7.2022  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Stepa levyjulkkarit, Vepu

Stepa levyjulkkarit, Vepu Liput

Pohjoisen suomiräpin ääneksikin tituleerattu Stepa julkaisee uuden Siistii räppii -albuminsa kesällä. Albumin levyjulkkareita vietetään Kuudennella Linjalla perjantaina 22.7.2022.

Tulevalta albumilta on jo ilmestynyt singleinä nimikkoraita Siistii räppii sekä letkeän kesäinen Elämän tarkoitus, jolla chillausmestari Stepa sai rinnalleen myös chillaus-peräkapteeniksi Arpan.

Sodankylästä kotoisin olevan artistin edellinen levy Rakkaus ylivoimainen julkaistiin syyskuussa 2021. Stepa kertoo albumin olevan “kauneinta mitä sisältäni on syntynyt ja minä mestaroin oman taiteenlajini”.

Edellisinä vuosina rennot ja taidokkaat riimit ovat soljuneet albumi kerrallaan melodisempaan suuntaan artistin otettuaan kehitysaskelia myös laulajana. Lämminhenkistä ja tiedostavaa otetta suosivan Stepan riimit ovat täynnä hevosvoimaa ja korkeajännitteistä energiaa. Nykypäivänä Stepan musiikki puhuu yhä enemmän ajan- ja elämän arvokkuuden puolesta, unohtamatta voimista suurimpia: rauhaa ja rakkautta.

Levyjulkkari-illan avaa eri genrejä pop-musiikissa yhdistelevä Vepu. Jyväskyläläinen artisti kuvailee musiikkiaan melodiseksi indie-popiksi. Vepun debyyttialbumin ensimmäinen single draamaa! (feat. Pesso) julkaistiin 25.3.2022, joka toimii johdantona alkusyksystä julkaistavalle albumille.

https://pmerecords.fi/artisti/stepa/

Facebook | Instagram

www.allday.fi

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-23:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 22.7.2022 19:00.