EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 4.1.2020  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Stepa & Heimo Ilman Menneisyyttä, JASKA13

Stepa & Heimo Ilman Menneisyyttä, JASKA13 Liput

Stepa saapuu Tavastialle tammikuussa Heimo ilman menneisyyttä -yhtyeensä kanssa!

Pitkän linjan räppäri Stepa keikkailee talvella Heimo ilman menneisyyttä -yhtyeensä kanssa. "Alla tähtien ja auringon" -kiertue kaartaa Tavastialle perjantaina 10. tammikuuta. Rakastetun suomiräppärin tuorein julkaisu, kolmesta keskenään hyvin erilaisesta ep:stä koostunut "Unelmien teatteri" -trilogia ilmestyi Monspin kautta vuoden 2019 kevään ja kesän aikana. Musiikillisesti monimuotoinen ja kiehtova räpin, rockin ja iskelmän sävyjä sisältänyt kokonaisuus julkaistiin kesällä myös tuplavinyylinä.

Stepa fiilistelee bändin kanssa esiintymistä kirjeessään yleisölle seuraavasti:

"Hei kaikille!

Minä olen pitkään unelmoinut jo keikkailusta bändin kanssa. Ensimmäisen kerran koin bändin kanssa keikkailun aikoinaan Giant Räbät-yhtyeen kiertueella vuosia sitten. Bändi oli kova ja bäkkärillä sai syödä leipiä ja pikkusuolaista ilmaiseksi. Se oli hulvatonta aikaa elämässä ja keikkabussilla matkustaminen oli hullun siistiä.
 
Nyt vuosia Giant Räbät-kiertueen jälkeen voin ilokseni kertoa, että vihdoin mukanani kulkee bändi. Heidät tunnetaan nimellä 'Heimo ilman menneisyyttä', enkä malta odottaa hetkeä, jolloin esittelen heidät yleisölle. Haluan esitellä heille kuinka hienoissa keikkapaikoissa saan esiintyä ja kuinka mahtava keikoilla käyvä yleisö on. Keikkabussilla ajamista minä en odota ollenkaan, mutta ehkä yhteisen hyvän vuoksi minun täytyy aika ajoin toimia myös kuskina.
 
Heimoon kuuluu yhteensä viisi hyvää soittajaa. He ovat mukavia jätkiä ja pirun komeita myös. Olemme tehneet kesän ja syksyn aikana uusia sovituksia vanhoihin ja vielä julkaisemattomiin Stepa-biiseihin ja vihdoin olemme valmiita esiintymään. Sen lisäksi pyydän keikkabussiin puhallinsektion ja joukon sielukkaita taustalaulajia aina kun se on mahdollista.
 
Toivottavasti viestini löytää teidät terveinä ja hyvinvoivina.

Nähdään keikoilla.

Terveisin Stepa"

 

Jaska13 & Wngmn julkaisevat 5.12 yhteisalbumin, joka kantaa nimeä Ettei maailma syttyisituleen. Kyseistä teosta tullaan juhlimaan levyjulkkareiden merkeissä Tavastialla 4.1.

Jaska13 on oululainen, myöhemmin helsinkiläistynyt räppäri. Plakkarista löytyy 2017 julkaistunsoolodebyytin ja 2018 julkaistun EP:n lisäksi myös Olli PA:n ja Matti Tamosen kanssa yhteistyössä tehtyMinä EP, joka julkaistiin loppuvuodesta 2018. Miehen tyyli kumpuaa vahvasti kylmästä Oulusta ja Merikosken jäätävästä viimasta. Wngmn puolestaan on paljasjalkainen helsinkiläinen, jonka tuotanto nähnyt päivänvaloa hiljattain vastaviimeisen parin vuoden aikana. Wingmanin historia kuitenkin ulottuu jo 13 vuoden taakse, kun hän saikäsiinsä mpc 2000xl samplerin. Vuodet ovat hioneet miehen tyylistä modernin ja monipuolisen,unohtamatta perinteisiä bängereitä. Ettei maailma syttyisi tuleen -projektin lisäksi mies tulee vastaamaanräppäri Yakobin tulevan pitkäsoiton tuotannosta

 

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.