EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 3.6.2022  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Stepa & Heimo ilman menneisyyttä, Are, DJ Loasteeze

Stepa & Heimo ilman menneisyyttä, Are, DJ Loasteeze Liput

Stepa & Heimo ilman menneisyyttä: Rakkaus ylivoimainen -levyjulkkarit

Stepa julkaisi uuden albumin 'Rakkaus ylivoimainen' 10. syyskuuta. PME Recordsin talliin siirtynyt pitkän linjan räppäri juhlii levyjulkkareita Heimo ilman menneisyyttä -yhtyeensä kanssa Ääniwallissa tammikuussa.

Pohjoisen suomiräpin ääneksikin tituleeratun Stepan rennot ja taidokkaat riimit ovat soljuneet albumi kerrallaan melodisempaan suuntaan artistin otettuaan kehitysaskelia myös laulajana. Lämminhenkistä ja tiedostavaa otetta suosivan Stepan riimit ovat täynnä hevosvoimaa ja korkeajännitteistä energiaa. Nykypäivänä Stepan musiikki puhuu yhä enemmän ajan- ja elämän arvokkuuden puolesta, unohtamatta voimista suurimpia: rauhaa ja rakkautta.

'Illan avaa vastikää uuden albuminsa 'Tunnustus' julkaissut jyväskyläläisräppäri Are. Levysoittimien takana DJ Loasteeze.

***

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 20.11.2021 sekä 7.1.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 22.2.2022 mennessä.

www.aaniwalli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.

Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.aaniwalli.fi/turvallisuus