EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 20.11.2021  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Stepa & Heimo ilman menneisyyttä

Stepa & Heimo ilman menneisyyttä Liput

Stepa & Heimo ilman menneisyyttä: Rakkaus ylivoimainen -levyjulkkarit

Stepa julkaisee uuden albumin 'Rakkaus ylivoimainen' 10. syyskuuta. PME Recordsin talliin siirtynyt pitkän linjan räppäri juhlii levyjulkkareita Heimo ilman menneisyyttä -yhtyeensä kanssa Ääniwallissa lauantaina 20. marraskuuta. Keikan liput ovat myynnissä Tiketissä.

Pohjoisen suomiräpin ääneksikin tituleeratulta Stepalta on saatu jo maistiaisia uudesta levystä ‘Muhammad Ali’ ja ‘Minä vs. Minä’ -singlejen myötä.

Edellisinä vuosina rennot ja taidokkaat riimit ovat soljuneet albumi kerrallaan melodisempaan suuntaan artistin otettuaan kehitysaskelia myös laulajana. Lämminhenkistä ja tiedostavaa otetta suosivan Stepan riimit ovat täynnä hevosvoimaa ja korkeajännitteistä energiaa. Nykypäivänä Stepan musiikki puhuu yhä enemmän ajan- ja elämän arvokkuuden puolesta, unohtamatta voimista suurimpia: rauhaa ja rakkautta.

www.aaniwalli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.

Myynti loppuu 20.11.2021 19:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot