EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 1.6.2019  /  45 Special  /  Oulu

Stepa

Stepa Liput

Ladataan…

Lapin läänin Scarface, Pyssykylän kasvatti, eli tuttavallisemmin Stepa julkaisi ensimmäisen EP:nsä kolmiosaisesta Unelmien teatteri-sarjasta, joka löytyy digimusapalveluista tästä.


"Trilogian tekeminen tuntui samalta kuin ensimmäisten räppien tekeminen: kaikki oli uutta, enkä miettinyt hetkeäkään mielipiteitä, rahaa tai radiosoittoa. Kaikki muu on toisarvoista verrattuna siihen kuinka onnelliseksi musiikki voi ihmisen tehdä. Kaikki on hyvin ja elämä jatkuu joka päivä."


Kauniista flowstaan tunnettu räppäri on kiertänyt maata päivisin tavallisena ja iltaisin kuolemattomana supersankarina jo yli vuosikymmenen ajan. Taiteellisesti kunnianhimoinen sympaatti on ehtinyt ilahduttaa yleisöitä jo usealla albumilla ja lukuisilla hiteillään. Vaikka ympyrät ovat vuosien saatossa kasvaneet, yksi asia on pysynyt: Stepa on altavastaaja altavastaajien puolella, aina.


Kaikkia kunnioittava herrasmies on myös suosittu fiittaja, jota on kuultu mm. Laineen Kasperin, JVG:n, Kemmurun, Jodarokin ja Aren kappaleilla.

www.45special.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 22:00