EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

Ti 8. - Ke 23.12.2020  /  Tiivistämö  /  Suvilahti, Helsinki

Karanteeniteatteri: Stella Polariksen Improvisoitu Jouluspektaakkeli!

Karanteeniteatteri: Stella Polariksen Improvisoitu Jouluspektaakkeli! Liput

Täysin ennennäkemätön improvisoitu esitys, jonka esiintyjät luovat sekä striimikatsojien että liveyleisön avustuksella

Pikkujoulukauden herkullisin yllätyspaketti, joka sisältää kutkuttavia tarinoita, unohtumattomia hahmoja ja tarttuvia biisejä. Se on kuin suklaarasia, jonka saat avata jo ennen joulua - ja joka sisältää vain ne parhaimmat konvehdit!

Improvisoidussa esityksessä ei ole käsikirjoitusta tai ennalta sovittua juonta. Näyttelijät, muusikot ja valosuunnittelijat inspiroituvat tilanteesta ja saavat vaikutteita yleisön ideoista. Näin syntyy tarinoita, jotka ovat hauskoja, koskettavia, jännittäviä ja taatusti ainutkertaisia.

Stella Polaris on Helsingissä toimiva, teatterialan ammattilaisista koostuva improvisaatioteatteri, joka täyttää tänä vuonna 30 vuotta.

Teatterin ohjelmisto koostuu täysin improvisoiduista esityksistä: mm. improvisoituja näytelmiä, komedioita, musikaaleja ja rikostarinoita.

Näyttelijät:

Teijo Eloranta
Mikko Penttilä
Micke Rejström
Sari Siikander
Elina Stirkkinen
Jussi Vatanen

Muusikot:

Jouni Kannisto
Topi Korhonen

Valoimprovisoijat:

Ainu Palmu
Jyri Suominen

***

Koronavirustilanteen vuoksi yleisöpaikat ovat poistettu Tiivistämöltä, ja esitykset ovat seurattavissa vain live streamin kautta.

Mikäli sinulla on lippu 8.12. esitykseen paikan päälle: Voit vaihtaa katsomoon ostamasi lipun joko stream-lipuksi 8.12. esitykseen TAI katsomolipuksi 16.12. koettavaan Stella Polariksen esitykseen ottamalla yhteyttä osoitteeseen: hei@tiketti.fi .

Voit myös palauttaa liput. Halutessasi voit valita palautuksen Karanteeniteatterin lahjakortille. Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 23.01.2021 mennessä.

Mikäli sinulla on liput 16.12. esitykseen paikan päälle: Voit vaihtaa katsomoon ostamasi lipun stream-lipuksi 16.12. esitykseen ottamalla yhteyttä osoitteeseen: hei@tiketti.fi .

Voit myös palauttaa liput. Halutessasi voit valita palautuksen Karanteeniteatterin lahjakortille. Voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 10.2.2021 mennessä.

www.karanteeniteatteri.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00

Esitykset 8.12. ja 16.12. klo 19:00
Ovet klo 18:00

Numeroimattomat istumapaikat

Esityksen kesto 1,5 h

Narikka 3€ veloitetaan Tiivistämöllä sisään tultaessa.

Stream-lippu

Voit osallistua teatteriin live streamin välityksellä, alla olevia ohjeita seuraten.
Pääset katsomaan teatteria osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Lähetys aktivoituu klo 18:30, ja esitys alkaa klo 19:00. Live stream -koodi toimii yhdellä laiteella kerrallaan.

8.12. esityksen stream-lippu on ostettavissa ja tallenne katsottavissa 13.12. klo 23:59 asti.
16.12. esityksen stream-lippu on ostettavissa ja tallenne katsottavissa 23.12. klo 23:59 asti.