EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 12. - La 20.6.2020  /  Useita paikkoja  /  Useita kaupunkeja

Stayin' Alive Festival

Stayin' Alive Festival Liput

LIVESTREAM-FESTIVAALI KAHDELLA LEGENDAARISELLA KEIKKAPAIKALLA 12.-13.6.2020

Oululainen liveklubi 45 Special ja tamperelainen kulttuurikeskus Tullikamari järjestävät yhteistyössä kaksipäiväisen, kahdesta kaupungista laadukkaana livestreamina lähetettävän festivaalin.

Stayin' Alive Festival -nimeä kantava tapahtuma järjestetään 12.-13.6.2020. Kumpanakin festivaalipäivänä esiintyy viisi huippuartistia, puolet Tullikamarilla ja puolet 45 Specialissa. Lähetys loikkii keikkojen välillä sujuvasti kaupungista toiseen: katsoja pääsee tutustumaan molempiin keikkapaikkoihin, myös kulissien taakse.

Tapahtumaa voi tukea mm. ostamalla Early Bird Stays Alive -lipun. Myyntiin tulee myös VIP-paketteja ja muita Stayin' Alive Festival -tuotteita. Festivaalia voi tukea myös tapahtuman aikana.

Tuloilla tuetaan molempien keikkapaikkojen livetoiminnan jatkumista, livestreamin toteuttavia yrityksiä sekä esiintyviä artisteja ja heidän työntekijöitään.

Perjantai 12.6.2020
Vesterinen Yhtyeineen, Katri Ylander Duo, Eläkeläiset, Jaakko Laitinen ja Väärä Raha, Popeda

Lauantai 13.6.2020
Noora Louhimo Trio, Mokoma, Terveet Kädet, Apocalyptic, Stam1na

45special.com
tullikamari.net
sahaprod.com
livepaletti.fi

stayalive.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Liput toimitetaan pdf-lippuina sähköpostiin. Lippujen toimituksesta perimme 1 € maksun / tilaus.

Stayin' Alive Festival on seurattavissa ilmaiseksi festivaalin verkkosivulla stayalive.fi sekä Facebookin kautta. Linkki livestriimiin luodaan tunti ennen festivaalin alkua. Tapahtuman tallenne on katsottavissa viikon festivaalin jälkeen, ja myös tukiliput ovat sen ajan myynnissä.

Live stream