EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 23.2. - Pe 5.4.2024  /  Ravintola Nyyrikki  /  Helsinki

Stand Up Show & Dinner

Stand Up Show & Dinner Liput

Stand Up Show & Dinner hemmottelee sinua Teatteriravintola Nyyrikissä naurun JA erinomaisen ruoan avulla! Aivan paras lahjaidea itselle, rakkaalle, perheenjäsenelle, luottokaverille ja ihan koko työporukalle!

Homma etenee näin:

Nauti ensin Nyyrikin loistava illallinen laatujuomien kera - toki unohtumatonta jälkiruokaa unohtamatta! - ja antaudu sen jälkeen erinomaiselle komiikalle - kenties lasillinen helmeilevää kuohujuomaa kädessäsi!

23.2.2024
Taolin Tao, Janne Oravisto, Jonathan Lagerquist

22.3.2024
Karim Aldulaimi, TEURIS, Jonathan Lagerquist

5.4.2024
Markku Pajarinen, Heidi Mäkelä, Harri Muikkula


Ikäraja: K-18

Aikataulu:

18:00 Dinner
n. 20:30 Showtime

Show & Dinner:

Herkullinen illallinen Nyyrikin tapaanjälkiruokineen - sekä nautinnollinen annos komediaa kylkeen! (Tarkemmat tiedot: Ravintola Nyyrikki)

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: Kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: Kyllä (järjestettävissä Päättömän Kanan kautta, yhteys Nyyrikkiin järjestelyjen osalta)
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: Ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Ravintola Nyyrikki

Ravintola Nyyrikki
Pohjolankatu 2, 00600, Helsinki