EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 17.2. - La 13.5.2023  /  Pikkuteatteri  /  Lahti

Stand Up Lahti 2023

Stand Up Lahti 2023 Liput

Stand Up Lahti on Lahden Pikkuteatterissa järjestettävä stand up -iltojen sarja, jonka ohjelmiston suunnittelee koomikko Jukka Lindström. Keväällä 2023 tunnelmallisessa Pikkuteatterissa nähdään neljä erilaista mutta äärimmäisen hauskaa esitystä.

Helmikuussa 17.2. Pikkuteatterin lavalle nousee koomikko Ali Jahangiri uudella sooloesityksellään. Uusi Alku on stand up -show, jonka punaisena lankana on muutos ja uuden aloittaminen. Esitys sisältää ennen kuulumattomia hulvattomia tarinoita Alin pandemian ajan vastoinkäymisistä, kauppiasuran aloittamisen hauskoista sattumista ja ilosta, jonka uusi alku voi elämään tuoda.

Maaliskuussa 17.3. Pikkuteatterissa on Kovan päivän stand up -ilta. Noin viikon uutisista tunnettu Jukka Lindström on koonnut yhteen suomalaisen stand upin mielenkiintoisimmat kasvot. Köpi Kallio, Fathi Ahmed ja Ursula Herlin lähtevät Lindströmin matkaan maaliskuussa 2023 ja kiertävät teattereita eri puolella Suomea. Kovan päivän stand up -ilta on tämän hauskan nelikon hillittön esitys, joka esittelee kotimaisen stand upin uusia tekijöitä, ja avaa koomisen vinksahtaneita näkökulmia 2020-luvun Suomeen.

Huhtikuussa 22.4. Lahden valloittaa Nelosen Stand Up -ohjelman isäntänä tunnettu Mika Eirtovaara. Eirtovaara on yksi suomalaisen stand upin tärkeimmistä konkareista. Eirtovaara peilaa lavalla omaa elämäänsä ja maailmaa, joita hän katsoo itsepintaisesti komedialasiensa läpi. Live Stand Up! on täyspitkässä sooloesitys, jossa Mika tuo lavalle kaiken kokemuksensa, taitonsa ja intohimonsa - ainoastaan yleisö on turvassa.

Toukokuussa 13.5. Pikkuteatterissa vierailee jälleen Jukka Lindström, joka tällä kertaa työstää uutta sooloesitystään. Stand Upin Deadline nimellä kulkevassa esityksessä nähdään Lindströmin uusia vitsejä ja tarinoita sekä vierailevia koomikoita. Muut esiintyjät ilmoitetaan kevään aikana.


Kaikki esitykset kestävät 1,5-2 tuntia väliajan kanssa. Ravintola Tirra palvelee yleisöä Pikkuteatterin yhteydessä ennen showta ja myös väliajalla.

Facebook

www.tuntematonkoomikko.com


Ikäraja: K-18

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Kaikissa esityksissä liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Esitysten kesto 1,5 - 2 h sisältäen väliajan.