EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 12.8. - La 12.11.2022  /  Pikkuteatteri  /  Lahti

Stand Up Lahti

Stand Up Lahti Liput

Stand Up Lahti on Lahden Pikkuteatterissa järjestettävä stand up -iltojen sarja, jotka tuottaa ja joiden esiintyjät on valikoinut stand up -koomikko Jukka Lindström. Syksyn aikana tunnelmallisessa Pikkuteatterissa nähdään neljä hyvin erilaista, mutta äärimmäisen hauskaa esitystä.

Elokuussa 12.8. Pikkuteatterin lavalle nousevat stand up -koomikot Tomi Haustola ja Heikki Vilja. Ammattilaisklubien lisäksi molemmat ovat tulleet tutuksi televisiosta mm. YLEn Naurun Tasapaino ja Nelosen Stand Up! -ohjelmista. Kaksikon stand up -showssa nimeltä Vihdoinkin irti Tomi ja Heikki viihdyttävät yleisöä lavalla yhdessä ja erikseen.

Syyskuussa 17.9. Pikkuteatterissa vierailee Noin viikon uutisista (Yle TV2) tuttu Jukka Lindström, joka työstää parhaillaan uutta stand up -showta. Stand Upin Deadline nimellä kulkevassa esityksessä nähdään Lindströmin uusia vitsejä ja tarinoita. Vierailevana koomikkona nähdään pitkän linjan hauskuuttaja Mika Eirtovaara.

Lokakuussa 22.10. Lahden valloittaa konkarikoomikko Jacke Björklund sooloesityksellään. Björklund on stand up -kentän takuuvarma hauskuuttaja, joka tappaa nauruun sekä talossa että puutarhassa.

Marraskuussa 12.11. Pikkuteatterissa vierailee jälleen Jukka Lindström, jonka uuden sooloesityksen työstö on toivottavasti edennyt edellisestä esityksestä. Stand Upin Deadline nimellä kulkevassa esityksessä nähdään Lindströmin uusia vitsejä ja tarinoita sekä uusia vierailevia koomikoita. Vierailevana koomikkona uusia vitsejään testailee Lahdesta stand up -koomikon uralle ponnistanut Tommi Mujunen.

Kaikki esitykset kestävät 1,5-2 tuntia väliajan kanssa. Ravintola Tirra palvelee yleisöä Pikkuteatterin yhteydessä ennen showta ja myös väliajalla.

Facebook

www.tuntematonkoomikko.com


Ikäraja: K-18

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Kaikissa esityksissä liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.